Vi skal være Norges ledende!

AKA skal være Norges ledende innen drift og forvaltning av egne førsteklasses handelsnæringseiendommer, med hovedvekt på dagligvare.

Hver dag skal vi tilfredsstille Norges beste og samtidig mest kravstore leietakere. Som gårdeier skal vi være bransjens mest troverdige og dyktige.

Vi skal jobbe litt hardere, litt smartere, og litt mer målrettet. I hele AKAs historie har vi lykkes med å følge våre visjoner og mål. Dette skal vi fortsette med.

Derfor må våre ansatte ikke bare ha teoretisk kunnskap om hva som kreves for å være Norges ledende – de må vite hvor vi kommer fra, hvor vi står, og hvor vi skal.

AKAs fremste konkurransefortrinn er vår bransjekunnskap. AKA vet gjennom sin egen historie hva som kreves og ikke minst hvor man kan lykkes som handelsdrivende. Vi kjenner betydningen av ordet beliggenhet!

Det er gjennom kunnskap AKA skal vokse. Det er gjennom våre daglige leveranser til våre kunder at vi sikrer fortsatt vekst for selskapet.

Allerede på 1970-tallet lærte vi en lekse som vi ikke har glemt: Skal man lykkes, må man være litt modigere og litt forskjellig fra sine konkurrenter.

Når andre lener seg litt bakover skal AKA frem på tuppa og våge. Vi strekker oss litt lenger.

Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere Kontakt

 

 ,