Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
samarbeidspartnere

Dagligvarehandel er vårt liv og vår lidenskap

I AKA har vi fått dagligvare inn med morsmelken. Eiendomsinvestering og utleievirksomhet er en naturlig fortsettelse av vårt engasjement for en bransje vi kjenner og er glade i. 

Fusjonen med 43 kjedebutikker inn i NorgesGruppen i 2000 kunne vært slutten på familiens lange tradisjon som kremmere. Vi hadde lyst til å fortsette å jobbe med og for en bransje vi setter stor pris på. Derfor la vi en ny strategi med nye målsettinger. Med over 40 års fartstid i bransjen har vi en god kontaktflate og en nyttig erfaringsbakgrunn som vi svært gjerne vil bruke til noe hyggelig og meningsfylt. I tiden som har gått siden vi trakk oss ut som drivere, har vi lykkes i å bygge opp en portefølje av handelsnæringseiendommer, som vi er svært stolte av.

Vi kjenner bransjens forventninger, ønsker og behov, og mener at vi derved er en god samarbeidspartner. AKA har et handlingsrom og en stor vilje til å utvikle virksomheten. Vi ønsker at alle våre samarbeidspartnere får den samme førsteklasses opplevelse. Derfor setter vi oss ambisiøse mål om å bli Norges ledende.

Leietakere

Dagligvarehandel 

AKA kunne helt sikkert funnet enklere leietakere. Likevel stortrives vi som vertskap for Norges største, beste og mest kravstore handelsbedrifter. Det tvinger oss til å levere varene – hver dag.

AKAs to største leietakere er REMA 1000 og NorgesGruppen. Dette er trolig de to mest dynamiske og krevende partnerne i det norske dagligvaremarkedet.

Kjedene i dagligvarehandelen stiller store krav til sine samarbeidspartnere - "husverten" slipper ikke unna forventningspresset.

AKA har vært en del av dagligvare-bransjen siden midten av 70-tallet.

Vi tror vår bakgrunn gjør oss ekstra godt kvalifisert til å gi våre kunder den servicen og oppfølgingen de forventer - og fortjener. Dessuten gjør det jobben vår enda mer inspirerende.

At vi fortsatt får være en del av dagligvarebransjen, gjør det ekstra morsomt å være en aktør i eiendomsmarkedet.

Vi tror vår bakgrunn og kompetanse fra dagligvaren er grunnen til at vi får så mange gode tilbakemeldinger fra våre leietakere.

Leietakere

Faghandel

Det er et økende antall profesjonelle kjeder innen faghandelen. Våre kunnskaper fra dagligvarebransjen kommer godt med for å møte faghandelens forventninger og krav.

De siste årene er det etablert en rekke ambisiøse, nasjonale og internasjonale kjeder innenfor faghandelen i Norge. Felles for dem er at de har klare fellestrekk med de kjedene vi har sett vokse seg sterke på dagligvaresiden.

Profesjonell kjededrift følger på mange områder de samme prinsippene - uavhengig av hvilke varer og tjenester man tilbyr.

Også i denne nisjen har AKA gleden av å være samarbeidspartner med de mest toneangivende kjedene i Norge. Dette gjør vår hverdag enda mer utfordrende - og derved enda morsommere.

Antall leietakere innenfor faghandelen er, og skal være, noe mindre omfattende enn vår virksomhet med dagligvarehandelen. Vi ser likevel oftere og oftere at dagligvarekjedene og faghandelkjedene samlokaliseres. Både innenfor de samme byggene, og innenfor det samme området. Slike løsninger er gunstig - både for virksomhetene og for publikum.

AKA er med der det skjer. Vi setter vår ære i å levere best mulig løsninger for våre samarbeidspartnere innenfor faghandelen.

Hvervenmoen næringspark

En spydspiss i den regionale utviklingen på Ringerike 

AKA er en gårdeier som skal eie og forvalte handelsnæringseiendommer. Lokalt på Ringerike er fokuset noe utvidet. I Hvervenmoen Næringspark gjennomfører AKA en omfattende utvikling både innen faghandel og kontorbygg.

 

Hvervenmoen ligger som en portal inn til Hønefoss med E16 som nærmeste nabo. Området inneholder allerede en rekke spennende virksomheter, og sammen med Ringerike sykehus er det nærmere 2 500 arbeidsplasser i området. Det langsiktige målet er å legge til rette for opp mot ytterligere 2 000 arbeidsplasser.

AKA fortsetter å gjøre investeringer i næringsparken. Våre planer inkluderer nye og spennende bygg av høy kvalitet. Det er allerede investert betydelig i områdets infrastruktur, slik at veksten håndteres på en god og effektiv måte.

Velkommen til Hvervenmoen Næringspark!

 

vår utleiefilosofi

"Skomakeren som ble ved sin lest"

Familien Thoresen har en kremmerhistorie som beveger seg over tre generasjoner, og som startet tidlig på 50-tallet. Vår familie har sett en bransje som har gjennomgått den ene revolusjonen etter den andre. Omveltninger som har hatt store konsekvenser for kjøpmenn.

Disse erfaringer finnes i ryggsekken vår. Kunnskapen har vi med oss inn i en ny tid, som garantert vil inneholde stadig nye omskiftninger, forventninger og krav. Vi kjenner bransjen gjennom mer enn 60 år, og vi bruker vår kunnskap og erfaring til å spisse vår virksomhet ytterligere.

Handelsnæringseiendommer med dagligvare og faghandelseiendommer med større faghandelsbutikker er AKAs satsningsområder. Frittstående dagligvareforretninger er vi aller best på. Det er her skomakeren skal vokse og utvikle seg.

Les vår historie