Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vellykket oppgradering ved REMA 1000 Nordfjordeid

Det er høyt tempo i REMA 1000-oppgraderingene. Av AKAs 76 REMA-leietakere er det denne gangen REMA 1000 Nordfjordeid som nyåpner som en bedre versjon av seg selv.

Fornøyd REMA-trio. Fra venstre daglig leder i REMA Etablering Nordre Vestland Magne Jan Vik, kjøpmann Einar Hildenes og teknisk sjef i REMA region Nordre Vestland Jan Ove Flovikholm.
Fornøyd REMA-trio. Fra venstre daglig leder i REMA Etablering Nordre Vestland Magne Jan Vik, kjøpmann Einar Hildenes og teknisk sjef i REMA region Nordre Vestland Jan Ove Flovikholm.

- Butikken blir «steikbra», mener kjøpmann Einar Hildenes, som siden stengingen 4. mars har sett butikken sin forvandle seg til en moderne REMA. - Vi har avrettet gulvet og lagt nye fliser, byttet ventilasjonssystem og fått større kjøle- og panterom, forteller han ivrig. - Og ikke minst vil kundene oppleve et lysere og luftigere inngangsparti, der handlevogner er flyttet inn i varmen.

Oppgraderingene har pågått fra 4.-16. mars. Bilde fra avretting av gulvet. Foto: facebook.com, REMA 1000 Nordfjordeid.
En blid og fornøyd gjeng ansatte ved REMA 1000 Nordfjordeid.

Einar solgte i 2017 sin REMA-eiendom på kaia i Nordfjordeid til AKA. - Det har jeg ikke angret et sekund på, forteller Einar. - Det var et gjennomtenkt salg til en ryddig aktør jeg visste man kunne stole på.

Den erfarne kjøpmannen har vært i REMA-systemet siden 1996. Han var den gang 26 år og Norges yngste kjøpmann. I dag driver han fortsatt sin egen butikk, i tillegg til å være eiendomsinvestor «på si».

REMA 1000 Nordfjordeid har vært i AKAs eie siden 2017.

Den populære butikken har mange faste kunder på det lille tettstedet og opplever at den sentrale beliggenheten, med kun få meter til kjøpesenteret Alti Nordfjord, er usedvanlig bra. - Vi opplever også mye sesongbasert trafikk fra cruiseskipene som legger til kai rett utenfor kontorvinduet mitt, sier Einar.

REMA 1000 Nordfjordeid (midt i bildet) ligger idyllisk og sentralt til på kaia. Foto: harpefossen.no.

AKAs driftsansvarlig for eiendommen, Eskil Viken, deltok på torsdagens åpningsfeiring. - Vi i AKA deler REMAs syn på viktigheten av å modernisere og energieffektivisere eiendommer, sier han. - Jeg er veldig fornøyd med oppgraderingene som er utført, og at også denne eiendommen har fått miljøprofilen som REMA ruller ut på sine butikker.

REMAs faste åpningsritual er å kutte prisene.

- All belysning er byttet til LED, og både ventilasjonssystem og kjøl- og frys er byttet ut med nye og mer miljøvennlige anlegg – som også vil gi en mer lønnsom drift for leietaker. Og det er jo nettopp det som er målet vårt; å tilrettelegge for best mulig drift, og gi hyggelige butikksjefer og kjøpmenn som Einar de beste forutsetninger for å lykkes, forteller Eskil fornøyd før han setter seg i bilen og kjører tilbake til Østlandet.

Kjøpmann Einar Hildenes gratuleres av AKAs driftsansvarlig Eskil Viken.

AKA gratulerer REMA 1000 Nordfjordeid med «ny» og effektiv butikk!