Velkommen til Ole Oskar!

Ole Oskar Ellingsen (29) er ansatt som ny controller i AKA.

Ole Oskar Ellingsen (29) er ansatt som ny controller i AKA.
Ole Oskar Ellingsen (29) er ansatt som ny controller i AKA.

- Jeg er født og oppvokst i Ringerike, og har god kjennskap til AKA. Jeg har lenge vært fascinert av eiendomsbransjen, så det å kunne jobbe for en ledende aktør innenfor eiendom er en unik mulighet og noe jeg ser frem til, sier Ole Oskar.

AKAs nye controller er utdannet siviløkonom. Han har en bachelor fra Universitetet i Sørøst-Norge og en master fra Norges Handelshøyskole. Tidligere har han jobbet med revisjon i Ernst & Young og senest som business controller i Viken Skog.

- Jeg gleder meg til å bli en del av AKAs kompetansemiljø, og ser frem til å blant annet bidra i interne prosjekter for å styrke kjerneområdene, fremme bærekraftige tiltak og optimalisere arbeidsprosesser, forteller Ole Oskar.

- AKA har opplevd formidabel vekst de siste årene og vi stiller høye krav til forvaltningen av eiendomsporteføljen. Økonomiavdelingen er en viktig bidragsyter i flere av virksomhetens sentrale prosesser og vi er veldig fornøyde med å styrke laget ved ansettelsen av Ole Oskar, sier finansdirektør Thomas Simonsen.

- Som arbeidsgiver er AKA opptatt av medarbeidere som tar ansvar og viser engasjement for videreutviklingen av selskapet. Jeg er trygg på at Ole Oskar vil trives i sin nye arbeidshverdag, både med utfordrende oppgaver og dyktige kollegaer.

Vi ser frem til å ønske Ole Oskar velkommen til AKA rett over påske!