Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Velkommen til Marthe

Det er med stor glede vi kan ønske Marthe Lien velkommen som nyansatt regnskapscontroller i AKA.

Marthe Lien er ansatt som regnskapscontroller i AKA.
Marthe Lien er ansatt som regnskapscontroller i AKA.

Økonomiavdelingen har, i likhet med selskapet, hatt en spennende utvikling de siste årene, med effektivisering av arbeidsprosesser samtidig som porteføljen av eiendommer har økt betraktelig.

- Tilførsel og videreutvikling av intern kompetanse er nødvendig for å optimalisere forvaltningen av eiendomsporteføljen og tilpasse oss endringer som påvirker vår virksomhet. Det er derfor hyggelig å fortelle at Marthe (34) tiltrer som selskapets nye regnskapscontroller fra 1. september, sier regnskapssjef Elin Skjærmoen Rua.

Marthe er siviløkonom og har ni års erfaring fra revisjon hos EY og Hverven Revisjon. - Det er ingen tvil om at Marthe både har de faglige forutsetningene og personlige kvalitetene vi ønsker oss, sier Elin.

- Jeg kjenner AKA som et veldrevet og ledende eiendomsselskap med stort lokalt engasjement, og ser frem til å komme inn i et fagmiljø med bred erfaring innen eiendomsforvaltning, forteller Marthe, som er oppvokst og bosatt på Ringerike med samboer og barn.

Finansdirektør Thomas A. Simonsen er glad for at Marthe blir en del av laget: - Jeg er trygg på at hun vil trives i rollen som regnskapscontroller og med sin kompetanse bidra til å løfte AKA videre. Vi gleder oss til å ønske henne velkommen!