Velfortjent løft

AKA gratulerer NorgesGruppen og Price Lagerbutikk i Krokstadelva med åpningen av en nyoppusset butikk!

Butikksjef Gry Nordvang, økonomisjef Erland W. Steenberg og daglig leder Inger Landaas gledet seg over å treffe både nye og faste kunder igjen på åpningsdagen.
Butikksjef Gry Nordvang, økonomisjef Erland W. Steenberg og daglig leder Inger Landaas gledet seg over å treffe både nye og faste kunder igjen på åpningsdagen.

Den siste måneden har det vært hektisk arbeid på AKA-eiendommen i Krokstadelva like ved Drammen. - Lokalene har fått et flott og velfortjent ansiktsløft, både innvendig og utvendig, sier AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

Driftsansvarlig Rolv Eriksrud gratulerer Price og daglig leder Inger Landaas med åpningen onsdag morgen.

- De ansatte er en utrolig positiv og kreativ gjeng, og har jobbet hardt med logistikk under oppussingsperioden, fortsetter Rolv. - Kun de to siste ukene har Price måttet holde stengt for kunder. Da har butikken blitt rensket for interiør, og et helt nytt akryldekke på den 3 000 m² store gulvflaten har kommet på plass.

Veggene har fått et friskt strøk med maling. I fasaden, på begge sider av inngangspartiet, er det satt inn store vindusflater som vil slippe mer dagslys inn i lokalene. Vinduene vil også gjøre butikken mer innbydende og synlig utenfra, spesielt når mørket faller på. Sammen med nye profilgule detaljer rundt inngangspartiet, gir de store glassfeltene fasaden et mer moderne preg.

Nye glassfelt gir lys inn i butikken på dagtid, og lys ut av butikken på kveldstid.

Er du ikke så kjent med Price Lagerbutikk, er det kanskje fordi det kun finnes én av den i Norge. Price Lagerbutikk er en dagligvare, non-food og partivare-butikk, eiet av NorgesGruppen. Butikkens konsept er å selge merkevarer til langt billigere pris enn konkurrerende kjeder. Eksempelvis dersom en vare ikke lenger passer inn i andre kjeders sortiment eller har endret forpakning, havner gjerne restpartiet hos Price.

En positiv og kreativ gjeng ansatte har gjort flere forbedringer i butikken mtp. vareplassering og kundestrøm.

Dette har vist seg å være en vellykket oppskrift. Price Lagerbutikk er nemlig straks inne i sitt 32. driftsår og selger varer som aldri før. AKA har vært eier av eiendommen siden 2011, da den ble overtatt som en del av en portefølje på 22 eiendommer fra NorgesGruppen. - Det er fint å se at eiendommen får et velfortjent løft, avslutter AKAs driftsansvarlig.

AKA takker for et knirkefritt samarbeid med alle involverte; leietaker NorgesGruppen og Price Lagerbutikk, POB Entreprenør og øvrige leverandører. Gratulerer med flott resultat!