Trippel nyåpning på Jevnaker

Torsdag åpnet AKAs nye handelsbygg i sentrum av Jevnaker. - REMA 1000, Vinmonopolet og Apotek 1 er en god kombinasjon, sier AKAs prosjektsjef.

AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen (t.v.) gratulerte de tre forretningene på åpningsdagen. Her sammen med REMA-ekteparet Cilje Tveter og kjøpmann Didrik Koren.
AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen (t.v.) gratulerte de tre forretningene på åpningsdagen. Her sammen med REMA-ekteparet Cilje Tveter og kjøpmann Didrik Koren.

Lørdag 21. november stengte REMA 1000 Jevnaker dørene i sine gamle lokaler, og flyttet den tradisjonsrike butikken inn i AKAs nyeste handelsbygg, sammen med Vinmonopolet og Apotek 1.

AKAs prosjektsjef, Morten Kristiansen, er fornøyd med prosjektet på Jevnaker.

REMA-kjøpmann Didrik Koren og de ansatte har lenge gledet seg til å flytte inn i nye lokaler. - Her venter en helt ny, og mye bedre arbeidshverdag, sier kjøpmannen. Lokalene er skreddersydd etter REMA-spesifikasjoner og er en stor forandring fra «gamlebygget» som også er i AKAs eie. - Den nye butikken er mer effektiv, både for kunder og ansatte, og har et stort miljøfokus, sier Koren.

Apotek 1 og Vinmonopolet har egne adkomster utenfra.

REMA får også et helt nytt handelsmiljø i nabolaget, som ligger mer sentrumsnært enn tidligere. - Vi flytter bare et kort stykke, men distansen kan bety en stor forskjell. Sammen med Vinmonopolet og Apotek 1 vil de tre utgjøre et sterkt handelspunkt på Jevnaker.

- Det blir veldig hyggelig å dele bygg med Vinmonopolet og Apotek 1, fastslår REMA- kjøpmannen. Vinmonopolet har flyttet fra et annet lokale og fått betydelig større butikk i nybygget, mens Apotek 1 er en nyetablering på Jevnaker. Alle tre leietakere er opptatt av god tilgjengelighet og ikke minst god og gratis parkering, noe den nye lokaliseringen oppfyller.

Butikksjef i Vinmonopolet, Stein Lobben, er glad for å kunne ønske kundene velkommen i større og moderne lokaler.

- Jeg har stor tro på at de tre forretningene vil ha gjensidig glede og nytte av hverandre, sier AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen. - Vi har sett gang på gang at det er fordelaktig å etablere seg i nærheten av gode og kompletterende butikker. Dette er en kombinasjon som kundene setter pris på.

Fornøyd butikksjef i nyetableringen Apotek 1, Pia Simonsen (t.h.), med medarbeidere på åpningsdagen.

Handelsbygget har et totalt areal på 1 608 m², og har blitt oppført på få måneder. - Det er gøy å utvikle eiendom når man har gode samarbeidspartnere på laget, mener Morten, og sikter til både positive leietakere, samt entreprenør Mesterbygg Ringerike med prosjektleder Egil Hageberget i spissen. - Som alltid er det førsteklasses samarbeid som må til når mye skal skje på kort tid, og med et så godt sluttresultat, avslutter AKAs prosjektsjef, som er strålende fornøyd med prosjektet.

AKA gratulerer REMA 1000, Vinmonopolet og Apotek 1 med nye og flotte lokaler på Jevnaker!