Tredobler arealet på Brokelandsheia

Vinmonopolet på Brokelandsheia feirer nyåpning 5. november i vesentlig større lokaler og med utvidet sortiment.

Prosjektleder fra Lindal Hus Patrik Blomberg, butikksjef i Vinmonopolet Maria Kildal, ordfører Inger Løite og AKAs driftsansvarlig Eskil Viken var alle til stede på nyåpningen torsdag.
Prosjektleder fra Lindal Hus Patrik Blomberg, butikksjef i Vinmonopolet Maria Kildal, ordfører Inger Løite og AKAs driftsansvarlig Eskil Viken var alle til stede på nyåpningen torsdag.

På Brokelandsheia, mellom Kragerø og Risør, feirer Vinmonopolet nyåpning etter uker med arbeid på eiendommen. AKA har utvidet bygget slik at Vinmonopolet nå har 300 m² til rådighet – hele tre ganger så mye som tidligere. - Det er det lokale entreprenørselskapet, Lindal Hus, som har utført byggearbeidene, sier driftsansvarlig i AKA, Eskil Viken. - Samarbeidet med Lindal Hus har fungert veldig bra. De har hatt god kontroll på fremdrift, og har vært svært løsningsorienterte.

Utvidelsen gir Vinmonopolet etterlengtet plass til et større varesortiment. - Vi har også lagt stor vekt på å tilrettelegge lagerløsningen, som spesielt i sesong for sørlandsferie har vært en flaskehals for driften, sier butikksjef Maria Kildal. Butikksjefen gleder seg til å kunne ta i bruk helt nye lokaler, og presentere en ny butikk for fastboende og gjennomreisende på vei til gode opplevelser på Sørlandet.

Regionsjef i Vinmonopolet Heidi Solheim, butikksjef Maria Kildal og butikkmedarbeider Kristin Holmen gleder seg over sin nye butikk.

- Sammen med en god nabo i Eurospar og fine parkeringsmuligheter, er eiendommen et sterkt og populært handelspunkt som leverer det meste man trenger til et godt måltid, sier AKAs driftsansvarlig Eskil Viken, som er godt fornøyd med resultatet etter byggearbeidene.

AKA gratulerer butikksjef Maria Kildal og medarbeidere med nyåpningen, og en enklere og mer effektiv hverdag i større lokaler!