T. Hansen til Kallerud

Fredag 6. november åpnet T. Hansen i AKAs nyoppussede lokaler i Kallerud Handelspark på Gjøvik. Prosjektsjef i AKA, Morten Kristiansen, er godt fornøyd med å få plass en ny leietaker, og mener at handelsparken nå har en god leietakermiks.

Butikksjef hos T. Hansen Gjøvik, Terje Børthus, gratuleres av AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen på åpningsdagen.
Butikksjef hos T. Hansen Gjøvik, Terje Børthus, gratuleres av AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen på åpningsdagen.

- Leietakerne Obs Bygg, Jula, Power og dagligvarebutikken Extra får en ny god nabo i T. Hansen, sier Kristiansen. Han er fornøyd med at AKA raskt klarte å fylle lokalene igjen etter at Interiørhuset flyttet ut tidligere i år.

Danske T. Hansen hadde sin oppstart i 1991, og har siden den gang hatt en voldsom vekst og stadig utvidet sortimentet. I 2017 kjøpte T. Hansen opp norske Torshov Bilrekvisita, og introduserte dermed selskapet til det norske markedet.

T. Hansen leverer i dag merkevarer og kvalitet til gode priser, til blant annet hjem og fritid, bil og MC. Målet er å åpne mer enn 50 butikker over hele landet, og kjeden er på god vei med 31 butikker så langt.

I den flotte handelsparken på Kallerud disponerer T. Hansen 1 250 m² butikkareal. I tilknytning til butikken er det en egen servicehall der det blant annet kan skiftes dekk og monteres utstyr til bil, som sykkelstativer og skibokser.

Butikken flyttet fra kjøpesenteret CC Gjøvik, der arealene var for små og leiekontrakten var i ferd med å utløpe. Nå er butikksjef Terje Børthus fornøyd med å nyåpne i mer praktiske lokaler på Kallerud. - Spesielt fint er det med stor, gratis parkering rett utenfor døra. I tillegg er vi glade for å kunne tilby gratis monteringsservice i egen hall, sier butikksjefen.

AKA gratulerer T. Hansen med nyåpning i Kallerud Handelspark!