Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Suksess fra inspirerende lokaler i HM49

Det har gått ni måneder siden SafeDon Norge flyttet inn i kontorbygget HM49 på Hvervenmoen i Hønefoss. - Vi har ikke angret et sekund, sier CEO i SafeDon Eirik B. Aslaksrud.

Gründerne Mats Christiansen og Eirik B. Aslaksrud trives i kontorfellesskapet HM49.
Gründerne Mats Christiansen og Eirik B. Aslaksrud trives i kontorfellesskapet HM49.

- Det beste med å holde til her i HM49 er det sosiale og ikke minst kantinen, er de tre ansatte samstemte i. Mats Christiansen (Nordic Business Manager), Stine Lien Tveter (Brand Manager) og Eirik driver sammen SafeDons hovedkontor fra hyggelige lokaler i kontorbygget sentralt plassert i Hvervenmoen Næringspark.

SafeDon er et medtec-selskap med en patentert pakke- og distribusjonsteknologi på engangshansker til helsetjenesten. - Vi liker å si at vi selger hygiene, sier Aslaksrud. Den unike teknologien og dispenseringen av hansker har dokumentert opp til 96% renere hansker på sykehus og sykehjem. Samtidig reduseres både hanskesvinn og pappavfall betydelig sammenlignet med tradisjonelle hanskekartonger.

Produktbilde SafeDon Hygiene System.

- Vi startet opp med ideen i 2010, forteller Eirik, og sikter til han selv og kollega Mats. - I dag er markedet utvidet til å omfatte store deler av Norden. - Vi har kontorer i både Sverige, Danmark og Finland, men det er her hjemme i Hønefoss vi har hovedkontoret. - Her er vi tre ansatte, og vi ønsket et miljøskifte til et større fellesskap. Det passet derfor bra at AKA hadde en tilgjengelig utleiedel i HM49 fra høsten i fjor – og vi bestemte oss raskt for å flytte kontoret.

Hyggelig atmosfære på hovedkontoret til SafeDon i HM49.

- Her kan vi dra nytte av mangfoldig kompetanse fra andre bedrifter i bygget, eksempelvis advokat- eller IT-tjenester. I tillegg er det en stor og god kantine med variert meny, som det er enkelt å være sosial i. Selve kontorlokalene ligger i 1. etasje med enkel tilgang fra stor og gratis gjesteparkering. At det er nærhet både til kollektivtransport, handel og skogen er et stort pluss, sier Eirik.

- Det er viktig for oss i AKA at vi har fornøyde leietakere, og det er hyggelig å høre at SafeDon trives i lokalene våre, sier AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen. - Det er ikke ofte det står arealer ledig i HM49 – og når det blir noe ledig, kommer det som regel raskt en ny bedrift på plass. Det bekrefter at HM49 er et attraktivt kontorfellesskap. Vi ønsker våre leietakere en riktig god sommer, avslutter Morten.