Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Større og mer klimavennlig butikk i Skien

KIWI Bølevegen i Skien nyåpnet tirsdag 7. februar en større, mer klimavennlig, og enda bedre butikk. - Vi gleder oss veldig til å ta imot kundene igjen, sier butikksjef Tone Elisabeth Lie.

Butikksjef Tone Elisabeth Lie og de ansatte gratuleres av AKAs prosjektansvarlig Even G. Skistad.
Butikksjef Tone Elisabeth Lie og de ansatte gratuleres av AKAs prosjektansvarlig Even G. Skistad.

De siste månedene er det utført rehabilitering av de eksisterende lokalene, samtidig som det er reist et tilbygg på 300 kvadratmeter. - Det er en drøm at alt er nytt, forteller butikksjefen. Hun har vært innom butikken hver dag under stengeperioden på fire uker – og er imponert over hvor raskt prosjektet er gjennomført.

I tillegg til at både bygg og innredning er nytt og flott, er det også andre fordeler. - Faktisk forventes det en 60-70 % mer energieffektiv butikk etter rehabilitering, sier AKAs prosjektansvarlig Even G. Skistad.

- Etterisolering av vegger og tak, samt bytte til vinduer med høy isoleringsevne bidrar i høy grad til besparelser. Men også nytt ventilasjonsanlegg med effektiv styring og høy varmegjenvinning, nytt kjøle- og fryseanlegg og bytte til LED-belysning bidrar positivt, forteller han.

- Vi kommer til å merke stor forskjell fra den relativt utdaterte butikken vi hadde før jul, sier butikksjefen fornøyd. Hun regner også med å måtte ansatte flere mennesker i takt med utvidelsen. - Vi har gått opp en sortimentskode, og får et merkbart større utvalg av varer. Butikken har fått et løft på mange områder, mener Tone.

Hun understreker likevel at den største suksessfaktoren til KIWI Bølevegen er de ansatte og den gode atmosfæren de skaper. - Menneskene er en svært viktig faktor når det handler om å skille seg ut i mengden. Det er ekstremt viktig å se, og ta vare på kundene.

Og forhåpentligvis vil enda flere kunder få øynene opp for den mer attraktive versjonen av KIWI Bølevegen. Utvendig er det utførte en fasadeendring til den klassiske KIWI-looken med trespiler. Inngangspartiet er flyttet og utearealene er freshet opp med blant annet ny asfalt.

- Dette har vært nok et prosjekt der vi som gårdeier samarbeider tett med KIWI. I AKA jobber vi kontinuerlig sammen med våre leietakere for å utvikle og tilrettelegge best mulig for lønnsom drift. Vi ser en sterkt økende trend der vi også utvikler for å optimalisere energibesparelser, og sammen bidrar til det grønne skiftet som vi alle har et ansvar for, sier Even.

- Gjengen i Bølevegen 12 er alltid blide og positive, og yter en høy servicegrad. Vi tror og håper at de vil oppleve ytterligere suksess i nye og moderne lokaler. AKA gratulerer og ønsker lykke til, avslutter AKAs prosjektansvarlig.