Storoppussing hos REMA 1000 Nittedal

Utvikling og optimalisering av eiendommer og butikker er i fokus både hos REMA 1000 og AKA. REMA 1000 Nittedal utenfor Oslo gjenåpnet i går ettermiddag etter store oppgraderinger og en kort stengeperiode på 10 dager.

Kjøpmann Said Benaissa og teknisk sjef i REMA 1000 reg. midtre Østland, Jørn Einar Pedersen.
Kjøpmann Said Benaissa og teknisk sjef i REMA 1000 reg. midtre Østland, Jørn Einar Pedersen.

Butikken i Nittedal åpnet dørene for første gang i 2005, og det var igjen på tide å gjøre butikken og arealene mer kundevennlige. Kundefokus og tilrettelegging gjennom mer effektive løsninger, samt innføre en mer grønnere og energivennlig profil, har vært fokus i samarbeidet mellom REMA og AKA – som så mange ganger før.

Nytt ventilasjonsanlegg, nytt CO2 kjøleanlegg for kjøl- og frys, og ny LED-basert belysning er installert – både innendørs og utendørs. Overskuddsvarme fra kjøl- og fryseanlegg gjenvinnes og benyttes nå som varmekilde i ventilasjonssystemet. Gjennom dette blir butikkene rigget for enda mer lønnsom drift, samtidig som klimabelastningen reduseres.

REMA-butikken i Nittedal har i tillegg gjennomført en rekke mer synlige endringer den siste uken. Innredninger og varegrupper er flyttet og omorganisert for å skape en mer effektiv kundestrøm. Butikken har blitt speilvendt og vegger er malt. - Alt i alt; endringer som er bra for kundene, bra for de ansatte, og bra for miljøet, fastslår kjøpmann Said Benaissa fornøyd.

Utvendig er det også utført oppgraderinger. Parkeringen på taket har vært stengt i 3 uker i fellesferien, og er restaurert og påført sort polyuera-belegg for å håndtere trafikkslitasjen på taket enda bedre. Parkeringstaket har også fått forsterket belysning, som gjør tilkomst og bruken av arealet enda mere kundevennlig.

Det er Hellesjø Byggservice AS som har hatt ansvaret for byggeprosjektet. Sammen med Terje Hellesjø i HBS AS har teknisk sjef i REMA 1000 reg. midtre Østland, Jørn Einar Pedersen, og driftsansvarlig i AKA, Odd Ivar Sæta, koordinert prosjektet.

Den blide kjøpmannen Said Benaissa og de ansatte gledet seg stort til å invitere spente kunder til fest og nyåpning torsdag 22. august. Kundene ble fristet med både kake, kaffe og mange gode åpningstilbud da Said endelig kunne klippe snoren inn til sin «nye» butikk.

AKA gratulerer og takker for godt samarbeid!