Stolt sponsor av regionens nye elitelag

AKA er litt mer enn normalt glad i kulturlivet generelt, og idretten spesielt. Vi ønsker å bidra til utvikling og vekst i egen region. Nå er vi også stolt sponsor av GET-ligaens ferskeste ishockeylag – Ringerike Panthers!

Dette er en beskrivelse av bildet
Alle de 27 spillerne ble presentert torsdag kveld på Gledeshuset i Hønefoss – på kick-off før årets sesongstart i GET-ligaen.

Sesongen ble i går kveld åpnet med et ellevilt kick-off på Gledeshuset, sammen med samarbeidspartnere, sponsorer, frivillige og supportere. I morgen, lørdag 8. september, debuterer nemlig Panthers i GET-ligaen med bortekamp mot Frisk Asker.

Jonas Rønning (f.v.) loddet stemningen hos hovedtrener Martin Boork og ass. trener Per Braxenholm, på kick-off torsdag kveld.

Spillerne har lagt ned store mengder trening gjennom sommeren for å være klare til sesongstart, og er nå ivrige etter å ta fatt på det som blir en usedvanlig tøff sesong. I følge ekspertene blir det en kamp for Ringerike Panthers å overleve i GET-ligaen, men det er definitivt en kamp de er klare til å ta.

AKA kommer til å være godt synlig som sponsor i Schjongshallen kommende sesong.

Første hjemmekamp er torsdag 13. september klokken 18.30 mot Sparta Sarpsborg. Da håper vi at mange tar turen til Schjongshallen og heier på gutta. AKA ønsker Ringerike Panthers lykke til i landets øverste divisjon – vi gleder oss til å følge med!