Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Sørsia blir ny

REMA 1000 fortsetter totalrenovering i høyt tempo.

AKAs driftsansvarlig Geir Bratlund gratulerte REMA 1000 Sørsia og kjøpmann Sveinung Green med nyåpningen torsdag formiddag.
AKAs driftsansvarlig Geir Bratlund gratulerte REMA 1000 Sørsia og kjøpmann Sveinung Green med nyåpningen torsdag formiddag.

- I samarbeid med gårdeiere og kjøpmenn fortsetter vi å rulle ut oppgraderinger av de tidligere Lidl-butikkene, sier daglig leder i REMA Etablering Midt-Norge, Øystein Fjørtoft.

Lidl startet å bygge sine lokaler i Norge på tidlig 2000-tallet. Reitan-gruppen kjøpte og overtok disse i 2008, og butikkene endret navn og konsept til REMA 1000. - Byggene slites og forringes over tid, men lokasjonene er veldig gode. Vi har derfor satt i gang et renoveringsprosjekt for denne typen REMA-bygg, forteller Øystein.

Den populære butikken i Fjordgata 2 kunne by på både nye kampanjer, rabatter, kaffe og kake på åpningsdagen.

AKAs leietaker REMA 1000 Sørsia på Steinkjer nyåpnet i dag etter å ha gjennomgått denne omfattende renoveringen.

- Prosjektet her på Sørsia har gått helt etter planen, og nå gleder vi oss til å vise kundene en ny og flott butikk her på Steinkjer, sier Bjørnar Strand, teknisk sjef i REMA 1000 Midt-Norge. - Lokalene er totalrenoverte med nye fliser på gulvet, ny maling, ny layout, og ny energisparende LED-belysning.

Mange forventningsfulle kunder deltok på åpningen torsdag.

Han fortsetter: - Vi har også byttet til et helt nytt energisparende og miljøvennlig kjølesystem sammen med optimalisering av ventilasjonsanlegget med ny og forbedret varmegjenvinning. Vi anslår å redusere energiforbruket på butikken med mellom 30-50 % som resultat av ombyggingen.

Sørsia har fått nye fliser på gulvet og ny energisparende LED-belysning.

Utvendig er innkjørselen forbedret, fasaden har blitt mørk grå med svarte vindusprofiler, og det er flere nye bygningsmessige detaljer – blant annet er et flott utendørs salgsområde rett ved inngangen til butikken. I forbindelse med renoveringen har butikken vært midlertidig stengt i 10 dager, fra 9. til 21. september.

Butikken har fått flere nye bygningsmessige detaljer, blant annet seksjoner med trespiler.

Kjøpmann Sveinung Green er strålende fornøyd med prosjektet. - Det har blitt en topp moderne butikk med miljøvennlig og energisparende drift. Vi har også installert og tatt i bruk selvbetjeningskasser – det har vi gledet oss til. Søndagsbutikken vår nyåpner 1. oktober, sier Sveinung.

Kjøpmann Sveinung Green var svært fornøyd med å få selvbetjeningskasser i butikken.

AKA gratulerer REMA 1000 Sørsia med flott oppgradering!