REMA 1000 Stavern rigger for sesongtrafikk

REMA 1000 Stavern dobler omsetningen i sommerhalvåret. Nå har kjøpmann Kamilla Risa Jevnheim og hennes ansatte, sammen med ROSE Forvaltning og Holtefjell Entreprenør, gjort flere grep for å møte sommertrafikken 2018.

Kjøpmann Kamilla Risa Jevnheim og kollega og ektemann Odd Are Jevnheim åpner REMA 1000 Stavern igjen etter 12 dagers oppussing.

Vi er halvveis i mars og det blir stadig lysere i sommerbyen Stavern. I sommermånedene blomstrer byen som har i underkant av 6 000 innbyggere, og tiltrekker seg store mengder tilreisende – både fra inn- og utland.

Stavern har vært en kjent turistby i over 100 år, og har to ganger de siste årene blitt kåret til Norges fineste sommerby. Slutten av juni til begynnelsen av august er perioden med flest turister. Det er også den travleste perioden for REMA 1000 Stavern.

REMA 1000 Stavern åpnet igjen torsdag 15. mars.

De siste 12 dagene har det ikke vært mindre travelt – men denne gangen er det oppussing som har stått på agendaen. Butikken har vært stengt mens det er malt og striglet, ommøblert og energieffektivisert på spreng de siste ukene.

Det handler om oppussing og forskjønning, men også – kanskje enda viktigere – om energibesparelse og klimavennlige løsninger. REMA 1000- kjeden er kjent for å ta klimapåvirkning på alvor, og er i toppsjiktet blant de beste norske virksomhetene på klimaledelse.

Det meste av REMA 1000 Staverns tekniske installasjoner er skiftet ut til mer miljøvennlige alternativer. Blant annet er det byttet til mer klimavennlige kjølegasser i butikkens utvidede og splitter nye kjølerom. Ventilasjonssystem og belysning er også skiftet til mer energivennlige alternativer.

Innredning og inventar er omorganisert.

Bra for kundene, bra for de ansatte, bra for miljøet og kostnadsreduserende for REMA. Siden 2013 har REMA 1000- kjeden faktisk halvert utslippene fra elektrisitet ved å bytte til LED og energi-effektivisere sine butikker. All belysning er nå LED-basert, også hos REMA i Stavern.

Driftsansvarlig Rolv Eriksrud i AKA har fulgt prosjektet tett siden oppstart i februar. – Av annet kan nevnes at lageret er bygget om for å gi bedre daglig drift og mer effektiv avfallshåndtering, overflater er malt, himlinger er skiftet ut og butikkens innredninger er flyttet og omorganisert, forteller Rolv fornøyd.

Det er Holtefjell Entreprenør – som har som mål å være Norges beste butikkombygger – som har hatt ansvaret for byggeprosjektet. ROSE Forvaltning ved prosjektleder Morten Thorsen har koordinert og ledet arbeidet på en flott måte.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud gratulerer kjøpmann Kamilla Risa Jevnheim med åpningen.

Den blide kjøpmannen og de ansatte gledet seg stort til å invitere tålmodige kunder til fest og nyåpning torsdag 15. mars – akkurat i tide til påsketrafikken og i god tid før den travle sommersesongen. Kundene ble fristet med både kake, kaffe, klovn og mange gode åpningstilbud da Kamilla endelig kunne klippe snoren inn til sin «nye» butikk.

Rolv var selvsagt tilstede som representant fra gårdeier da butikken nyåpnet, og kunne konstatere at prosjektet helt klart har skapt en bedre arbeidshverdag for de ansatte, og ikke minst en bedre handleopplevelse for kundene.

AKA gratulerer med vel gjennomført prosjekt, og ønsker lykke til med salget!