REMA 1000 Moflata investerer for fremtiden

Nok et samarbeid mellom REMA 1000 og AKA står straks ferdig. REMA 1000 Moflata i Skien gjenåpner i dag etter oppgraderinger og nær to uker med stengte dører.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud gratulerer kjøpmann Stein Lysthaug med åpningen.
AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud gratulerer kjøpmann Stein Lysthaug med åpningen.

Målet med REMA 1000- kjedens pågående oppgraderinger er å gjøre butikkene ytterligere kundevennlige gjennom effektive løsninger, og innføre en grønnere og mer energivennlig profil.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud synes det er fint at AKA har stort fokus på å utvikle eksisterende eiendommer i samarbeid med sine førsteklasses leietakere.

- Det er alltid gøy å gjøre gode eiendommer enda bedre. Både sørge for at leietakerne får en bedre arbeidshverdag og at kundene får en enda bedre handleopplevelse, forteller Eriksrud. - Vi i AKA er alltid positive til å se på bedre løsninger sammen med våre samarbeidspartnere.

Den mest åpenbare forandringen på Moflata er fornyelsen av inngangspartiet og implementering av det nye designkonseptet til REMA 1000, der det karakteristiske blå tårnet snart er på plass. Men, minst like viktig, det handler også om nye klimavennlige løsninger.

Under ledelse av ROSE Forvaltning og prosjektleder Ole Martin West har REMA- butikken i Maribakkane fått nye CO2-baserte kjøl- og fryseanlegg, nytt ventilasjonsanlegg og ny LED- belysning. - Det har med andre ord blitt investert for fremtiden, sier Eriksrud.

- Samtidig er det gjennomført en del omorganisering inne i lokalene, blant annet er panterommet flyttet inn det nye og etter hvert kjente REMA-tårnet, som er bygget på i front. Det fører til bedre plass og lettere kundestrøm i butikken.

Kjøpmann Stein Lysthaug og de ansatte var torsdag ettermiddag glade for å invitere kunder til nyåpning. Og AKAs Rolv Eriksrud var selvsagt på plass for å overbringe gratulasjoner fra gårdeier.

AKA takker for godt samarbeid og et vel gjennomført prosjekt – og benytter anledningen til å ønske alle våre leietakere og samarbeidspartnere en riktig god sommer!