REMA 1000 Herøya moderniseres

Utvikling og optimalisering av eiendommer og butikker er i fokus både hos REMA 1000 og AKA. Nok et samarbeid nærmer seg ferdig – denne gangen på Herøya i Porsgrunn.

Dette er en beskrivelse av bildet
Butikkmedarbeider Rine gratuleres av AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

REMA 1000 Herøya har de siste ukene oppgradert inngangspartiet til et mer moderne uttrykk. Det betyr at inngangen til butikken har blitt mer fremtredende, med store glassflater som slipper mye naturlig lys inn i butikken.

Mer naturlig lys skaper et bedre arbeidsmiljø for REMAs ansatte – og en hyggeligere start på handleturen for butikkens kunder.

Inngangspartiet er også betydelig utvidet og snudd 90 grader, slik at det nå vender mot den største delen av parkeringsplassen. Handlevognene som tidligere sto i vognskur på parkeringsplassen, er flyttet innendørs.

I tillegg til den utvendige forandringen på Herøya, er det også gjort betydelige oppgraderinger inne i bygget. REMA 1000 har investert i nye kjøl- og fryseinnretninger, nytt ventilasjonsanlegg og LED-basert belysning.

Målet med oppgraderingene er å gjøre butikkene ytterligere kundevennlige gjennom effektive løsninger, og innføre en grønnere og mer energivennlig profil. Gjennom dette blir butikkene rigget for enda mer lønnsom drift og ytterligere vekst, samtidig som klimabelastningen reduseres.

AKA takker for nok et godt samarbeid med REMA 1000, og gratulerer daglig leder i REMA Etablering Vestre Østland, Christian Stensrud Larsen, med et vellykket prosjekt. Gratulerer også til kjøpmann Henrik Sandvik Nilsen med «ny» butikk.

Vi ønsker alle våre leietakere og samarbeidspartnere en fortsatt fin sommer!