REMA 1000 Eikli satser igjen

REMA 1000-kjøpmann, Knut Tveter, kan etter uker med oppussing stolt vise frem det han kaller for fremtidsbutikken på Hønefoss.

Kjøpmann ved REMA 1000 Eikli, Knut Tveter.
Kjøpmann ved REMA 1000 Eikli, Knut Tveter.

Fredag 7. august kl. 10.00 kunne Tveter åpne dørene til sin nye REMA 1000 på Eikli. En butikk som har fått et løft i form av bytte av kjøl og frys, samt bytte til ledlys. Post i butikk er også på plass og åpner etter kort tid.

En blid og fornøyd gjeng ønsker velkommen til nye REMA 1000 Eikli.

Butikken er også en av fire REMA-butikker i Norge som er med i et prøveprosjekt for å teste nye disker for frukt og grønt. Det var Tveter selv som foreslo løsningen for ledelsen i REMA 1000.

- Grønnsaker og noe frukt skal plasseres i disker med lokk eller dør, slik at temperaturen holdes mer stabil, og varene holder seg bedre i kvalitet, sier Tveter.

- CO2-løsningen på kjøl og frys bruker halvparten så mye strøm som vanlige frysere. Kravet vil uansett komme i 2023, så vi ligger litt foran i utviklingen og det liker vi jo, sier en stolt kjøpmann.

Ny kjøl og frys med CO2-løsning, samt ny led-belysning.

Tveter har en lang historie i REMA-systemet og har siden 1991 drevet butikken som nå er en av Norges største i kjeden.

- Som eiendomsselskap er vi stolte av å huse en av Norges dyktigste kjøpmenn, skryter AKAs daglig leder Paal Haakensen, som er imponert over en driftig kjøpmann som satser mye tid og penger på å være best i faget sammen med sine ansatte.

Eikli er et stort og veletablert handelsområde på Hønefoss hvor blant annet Jernia, Apotek 1 og Skeidar er REMAs nærmeste naboer.

Vi gratulerer Knut Tveter og en flott gjeng ansatte med en ny fremtidsbutikk på Eikli!