Overtar to Extra-eiendommer

AKA har 30. november og 1. desember overtatt to handelseiendommer, henholdsvis i Stokmarknes og Bergen. Begge har Coop-kjeden Extra som leietaker.

Extra Stokmarknes.
Extra Stokmarknes.

- Vi er fornøyde med overtakelser av to flotte dagligvareeiendommer med lange leieavtaler og førsteklasses leietakere, sier AKAs investeringsdirektør Hallvard Thoresen.

Eiendommen i Stokmarknes i Nordland er et nytt og moderne bygg fra 2019. Beliggenheten er sentral i Stokmarknes sentrum med Nordlandsykehuset Vesterålen Stokmarknes som en av de nærmeste naboene.

Eiendommen har en langsiktig kontrakt med Coop Nordland SA. AKA eier fra før en eiendom i Stokmarknes med Europris som leietaker. - Geografiske fortettinger i eiendomsporteføljen gir oss gode synergier i forhold til drift og oppfølging av eiendommene, sier Hallvard.

Selger av eiendommen er ABSO AS.

Extra Ulset i Åsane.

I bydelen Åsane, rett nord for Bergen sentrum, har AKA overtatt et handelsbygg utleid på lang kontrakt til Extra Ulset (Norsk Butikkdrift AS). Bygget er oppgradert i nyere tid.

- Dette blir vår tredje eiendom i Bergensområdet, et område vi ønsker å utvide vår portefølje ytterligere, avslutter Hallvard. Fra tidligere eier AKA to KIWI-eiendommer i Bergen.

Selger av eiendommen er Coop Eiendom Norge AS.