Oppgradering hos KIWI Nesbyen

Mye har skjedd på AKAs eiendom i Jordeshagen 4 på Nesbyen den siste tiden, blant annet er inngangspartiet bygget om. Vi gratulerer KIWI Nesbyen med oppgraderingene!

KIWI Nesbyen og AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen er fornøyde med resultatet etter oppgraderingen.
KIWI Nesbyen og AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen er fornøyde med resultatet etter oppgraderingen.

- Det er bygget et nytt vindfang som sammen med det nye store vinduspartiet i inngangen gir et bedre og triveligere innemiljø for både kunder og ansatte. Mer lys inn i butikken på dagtid, og mer lys ut av butikken på kveldstid, sier AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen. Han har fulgt prosjektet tett den siste tiden.

Utvendig har KIWI Nesbyen fått et mer moderne uttrykk med trekledning i fasaden og et nytt malingsstrøk. Et stort brosteinsbelagt fortau som er adskilt fra kjørearealene bidrar til økt sikkerhet for kundene på vei inn og ut av butikken. I tillegg er siste del i prosjektet nå ferdigstilt med en utvidet parkeringsplass rett foran det nye inngangspartiet.

Eiendommen har også fått på plass en ladestasjon med åtte elbil-ladere på parkeringsplassen. Det er Hønefossbaserte Kople som har etablert stasjonen. - Etablering av elbil-ladere er et av flere tiltak vi vil fokusere på fremover for å bidra til en mer bærekraftig utvikling ved våre handelsnæringseiendommer, sier Morten.

Ladestasjonen kompletterer handelsdestinasjonen som ligger i et utfartsområde med mye fjelltrafikk tett inntil Riksvei 7. - Det er flott å få på plass dette servicetilbudet som gjør det enkelt for kundene å velge KIWI når de skal handle, sier Morten. - I tillegg bidrar det til å gjøre det mer attraktivt å velge miljøvennlige elbiler i fremtiden.

Oppgraderingene på eiendommen er gjennomført i tett samarbeid mellom KIWI og AKA. Prosjektavdelingen til KIWI har vært delaktig med prosjektleder Ole-Clemet Sørsdal, og Dpend Entreprenør med Geir Amundsen i spissen har utført prosjektet. AKA gratulerer KIWI Nesbyen med en vellykket oppgradering!