Omfattende oppgraderinger hos REMA 1000 Stange

Én etter én oppgraderes REMA 1000- butikkene rundt omkring i Norge. Torsdag 31. oktober var det klart for nyåpning av REMA på Stange i Hedmark.

En fornøyd kjøpmann, Knut-Jørgen Norstrand, mottok gratulasjoner fra AKAs Geir Bratlund på åpningen torsdag.
En fornøyd kjøpmann, Knut-Jørgen Norstrand, mottok gratulasjoner fra AKAs Geir Bratlund på åpningen torsdag.

AKAs driftsansvarlig for eiendommen, Geir Bratlund, brakte gratulasjon og blomster på vegne av gårdeier til åpningsfesten torsdag formiddag. Kjøpmann Knut-Jørgen Norstrand, som har drevet butikken siden 2013, var strålende fornøyd med sin «nye» REMA.

Mange spente kunder deltok på åpningsfesten.

- Det er investert i blant annet nye gulvfliser, og nytt miljøvennlig CO2-anlegg og ventilasjonsanlegg, sier Geir om oppgraderingen. - I tillegg har det blitt delt av et 250 m2 stort lager innerst i butikken, og installert nytt kjøle- og fryserom. Kassene er flyttet mot inngangsdøra, og frukt og grønt er flyttet til det tidligere kassaområdet.

Mye arbeid er gjort på Stange de siste ukene.
Resultatet: lyst, oversiktlig og moderne.

Etter oppussingen og ominnredningen som har foregått de siste par ukene, fremstår butikken både lysere, mer oversiktlig og moderne. Handlevognene er flyttet inn i varmen, og ute blir det rom for mer blomstersalg i sommerhalvåret.

Dermed er det lagt grunnlag for en mest mulig imøtekommende, energieffektiv og miljøvennlig butikkdrift i årene som kommer. AKA gratulerer med oppgraderingen!