Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nygårdskrysset først ute med nytt konsept

YX 7-Eleven Nygårdskrysset nyåpnet torsdag 13. oktober med nye og spenstige oppgraderinger, både innendørs og utendørs.

Klokken 10.00 var det duket for offisiell åpningsfest med feststemning og snorklipp ved AKAs eiendom på Vinterbro. - Oppgraderingen er gjort for å møte kundenes behov. YX 7-Eleven skal være en foretrukken pauseplass langs veien, og en energistasjon som gir påfyll både til kundene og bilene deres, sier daglig leder ved Nygårdskrysset, Ninos Merkhaey.

Ombyggingen av Nygårdskrysset en del av et større pilotprosjekt der i alt tre stasjoner har blitt pusset opp i løpet av høsten; Nygårdskrysset, Hakadal og Vestby. Nå er Reitan i gang med å evaluere pilotene, og eventuelle justeringer vil bli tatt inn i den videre utrullingen av det nye konseptet i 2022 og 2023.

- Vi er svært fornøyde med det nye konseptet. Vi har fått flere sitteplasser både inne og ute. I tillegg har vi fått et lekeområde for barn og en egen oppmerket «råneplass» til rånerne våre, forteller Merkhaey stolt.

Utendørs er det bygget en romslig platting til sittegruppene. Det er pyntet med grønne planter både innendørs og utendørs for å skape en innbydende og hyggelig stemning. Fasadene på både stasjon og vaskehall er malt i lys mintgrønn farge, og dekorert med trespiler for å lune uttrykket.

Når det gjelder påfyll, har stasjonen også oppgradert sitt mattilbud. Kundene tilbys et bredere utvalg av ferske varer, nysmurte og sunne brød- og bakervarer, samt ferskpresset juice og smoothie fra kjedens egen serie Gangbar. Det satses også på varmmat i større grad enn før. På miljøsiden nevner kjeden at de har kuttet ned på bruken av plast og tatt i bruk mer bærekraftige emballasje.

- Som gårdeier er det fint å se at stasjonen har fått et ansiktsløft, sier AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud. - Det nye konseptet møter kundenes behov for pause og bespisning – som er spot on med tanke på beliggenheten ved E18. Vi ønsker definitivt konseptet velkomment ved alle våre 24 YX 7-Eleven energistasjoner.

AKA gratulerer med nyåpningen!