Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Nyåpning på Vikhammer i Trøndelag

AKA fortsetter videreutviklingen av eiendommer og det gode samarbeidet med sine leietakere. Torsdag nyåpnet enda en REMA-butikk etter omfattende oppgraderinger.

Kjøpmann Frode Haug og driftsansvarlig Geir Bratlund er fornøyde med resultatet etter oppgraderingen.
Kjøpmann Frode Haug og driftsansvarlig Geir Bratlund er fornøyde med resultatet etter oppgraderingen.

REMA 1000 Vikhammer har de siste 14 dagene totalrenovert den 1 340 kvadratmeter store butikken, i samarbeid med gårdeier AKA. - Det er hyggelig at vi sammen med REMA 1000 kan notere enda en vellykket oppgradering av eksisterende lokaler, sier AKAs driftsansvarlig Geir Bratlund.

Eiendommen han sikter til befinner seg i Malvik kommune i Trøndelag, sentralt beliggende mellom Stjørdal og Trondheim. AKA overtok eiendommen i 2019 som en del av en portefølje på 20 handelseiendommer, selskapets største enkeltkjøp noensinne.

- REMA Vikhammer har de siste ukene byttet ut alt av tekniske anlegg og installasjoner, og har dermed fått en mer miljøvennlig og bærekraftig drift. Eksempelvis er både kjøle- og frysedisker, ventilasjonsanlegg og belysning skiftet, sier Geir.

Blant REMA 1000 Norges tiltak for å redusere klimautslipp byttes kjølingen i kjøle- og frysedisker fra skadelig freon-gass til klimanøytrale kjølegasser. Målet er å fase ut alle slike utslipp i god tid før 2030. Videre reduseres energiforbruket som følge av bytte til LED-belysing.

Teknisk sjef i REMA 1000 Midt-Norge, Bjørnar Strand.

Teknisk sjef i REMA 1000 Midt-Norge, Bjørnar Strand, utdyper: - Vi forventer at butikken vil bruke 30-40 % mindre energi etter oppgraderingen av lys, ventilasjon og disker. Blant annet gjennom bedre styringssystemer på den nye ventilasjonen og ikke minst langt bedre varmegjenvinning fra butikkens kjøle- og fryseanlegg.

Også inngangspartiet er bygget om og blitt lysere og triveligere for både kunder og ansatte. Utvendig er fasaden vedlikeholdt, blant annet med nye automatikkdører. Også lysmastene på parkeringsplassen har fått LED-belysning, og uteområdene generelt har fått et løft.

- Lageret har fått ny lasterampe med inngjerdet løsning for riktig og effektiv avfallshåndtering, sier Geir. Han forteller at både AKA og REMAs kjøpmann Frode Haug er fornøyde med resultatet, og glade for å se mange fremmøtte kunder under nyåpningen torsdag formiddag.

AKA gratulerer med oppgraderingen og ser frem til et fortsatt positivt samarbeid i årene som kommer!