Nyåpning hos suksessbutikk

- Vi lytter til kundene og forbedrer blant annet frukt- og grøntavdelingen betydelig, sier butikksjef ved Extra Kallerud, Rune Disserud.

AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen gratulerer butikksjef Rune Disserud med nyåpningen og oppgraderingen.
AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen gratulerer butikksjef Rune Disserud med nyåpningen og oppgraderingen.

Fredag 18. februar klippes snoren til en fornyet dagligvarebutikk på Kallerud på Gjøvik. Og det er ikke bare frukt- og grøntavdelingen som har fått et løft. - Hele butikken er effektivisert med tanke på vareplasseringen og kundestrømmen i lokalene, samtidig som den har blitt rustet opp med topp moderne og energibesparende utstyr, sier en tilfreds butikksjef.

Coop-kjeden Extra leier lokaler av AKA i 1. etg. i Kallerud Handelspark på Gjøvik.

Extra-sjefen er fornøyd med veksten butikken har hatt de 10 årene den har eksistert. Han var selv med fra starten, i likhet med mange av dagens ansatte. - Jeg har vært heldig å beholde 9 av 15 ansatte som var med på åpningen i 2012, sier Rune, og mener årsaken er et extra godt arbeidsmiljø.

Når det gjelder tallmessig suksess, kan Rune vise til et rekordår i 2021 med 99,9 mill. kroner i omsetning. Det er mer enn en dobling fra åpningsåret og kun 100.000 kroner unna butikksjefens personlige mål på 100 mill. kroner. - Butikken har opplevd vekst hvert eneste år – og 2022 blir året vi skal passere den magiske 100 mill. kroners-grensa, sier Rune.

Coop har også investert i populære selvbetjeningskasser ved Extra på Kallerud.

Siden januar i år har Coop-kjeden brukt millioner på opprusting av suksessbutikken. «Bak fasadene» har butikken blitt mer miljøvennlig og energibesparende med oppgraderte tekniske anlegg som kjøledisker og belysning. - Kundene vil nok merke best at vi har ommøblert litt på avdelingene, og at vi har fått større sortiment, mener Rune. Blant annet er avdelingen for lokal- og kortreist mat utvidet til nærmere 500 varer, en varegruppe butikksjefen er svært opptatt av å kunne tilby kundene sine.

Mye hylleplass, også på kjøl, er avsatt til salg av lokalmat.

På åpningsdagen er det en luftig og frisk frukt- og grøntavdeling som møter kundene. - Nå som vi også har fått på plass kjøling, kan vi tilby varer av enda bedre kvalitet og holdbarhet til kundene våre, avslutter butikksjefen, som gleder seg til videre suksess på Kallerud.

En fristende frukt- og grøntavdeling møter kundene på Extra.

AKA gratulerer Extra Kallerud med en flott oppgradering!