Nyåpning for Foss Sport

Foss Sport har flyttet inn i AKAs nyoppussede lokaler på Strømmen, og gleder seg over mer effektiv og kundevennlig butikk med alt på én flate.

Anders Hallingstad og Henrik Oftedal driver Foss Sport på Strømmen.
Anders Hallingstad og Henrik Oftedal driver Foss Sport på Strømmen.

- Foss Sport er en ny og spennende leietaker av AKA, forteller driftsdirektør Rolf Hammerengen. Butikken, som spesialiserer seg på langrenn, sykkel og løp, har i løpet av de siste dagene flyttet inn i AKAs lokaler på Strømmen. 

Foss Sport har tidligere hatt tilhold i samme gate, men i mindre lokaler fordelt på to etasjer. Grunnleggerne og driverne Anders Hallingstad og Henrik Oftedal, ser nå frem til mer effektiv logistikk i butikken med alt på én flate.

- En dobling av arealet, som nå teller 1 350 m², vil gi kundene en vesentlig bedre handleopplevelse, sier Oftedal. Han trekker også frem at butikken vil få godt med egne parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøra.

- Tidligere ble lokalene benyttet at KIWI, og vi er strålende fornøyde med at ny leietaker allerede er på plass, sier AKAs driftsdirektør. Butikken har de siste ukene blitt pusset opp fra innerst til ytterst, og fremstår nå som en moderne spesialbutikk med verksted for ski og sykkel.

Alle ansatte hos Foss Sport er eller har vært aktive løpere, syklister eller langrennsløpere. Det gjør at de har lang brukererfaring og bred kunnskap rundt sportsutstyret de tilbyr. Og markedet har tydelig satt pris på ekspertisen.

Siden etableringen i 2004 har butikken hatt en eventyrlig vekst, både i fysisk butikk og gjennom netthandel. Og det er nettopp på nett åpningsfesten avholdes – du finner gode åpningstilbud på www.foss-sport.no. AKA gratulerer en lidenskapelig gjeng i Foss Sport med nyåpningen, og er sikre på at suksessen vil fortsette i Strømsveien 55!