Nyåpning av REMA 1000 Østerøyveien

REMA 1000 Østerøyveien i Sandefjord nyåpnet i går ettermiddag etter omfattende oppgraderinger, og AKA var selvsagt på plass for å gratulere!

AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud, feiret åpningen sammen med en strålende fornøyd REMA-kjøpmann Kristoffer Andersen og regionsdirektør i REMA 1000 Ove Borgen.
AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud, feiret åpningen sammen med en strålende fornøyd REMA-kjøpmann Kristoffer Andersen og regionsdirektør i REMA 1000 Ove Borgen.

Både AKAs Rolv Eriksrud og Eskil Viken var tilstede på åpningen torsdag kl. 16.00. Det var også mange spente kunder, som allerede på vei inn på parkeringen kunne oppleve nylagt asfalt under bilhjulene.

- Hele parkeringsområdet besto tidligere av belegningsstein, sier driftsansvarlig Rolv. - Både parkeringsplass og innkjøring har med tiden blitt ujevn, så vi benyttet derfor muligheten til å jevne ut og legge nytt dekke når butikken likevel måtte holde stengt en periode. - Det håper vi kundene setter pris på.

På vei inn i butikken kunne en fornøyd kjøpmann avsløre både nye automatiske inngangsdører, og en nyoppusset butikkflate, bestående av lyse gulvfliser fra vegg til vegg. Rolv forteller at butikklokalet hadde et behov for modernisering, og at det nok en gang har vært et godt samarbeid mellom AKA og REMA.

- Nå har også REMA Østerøyveien fått den miljøprofilen som REMA ruller ut på sine butikker. All belysning er byttet til LED, og både ventilasjonssystem og kjøle- og fryseanlegg er byttet ut med nye og mer miljøvennlige løsninger – som også vil gi en mer lønnsom drift for leietaker, sier Rolv.

AKA gratulerer vår leietaker REMA 1000 Østerøyveien med «ny» og effektiv butikk!