Nyåpner i sterkt handelsområde

AKA gratulerer Jernia Bomiljø med åpningen i nye lokaler på Hønefoss. Kjedens nye utsalg i handelsområdet Eikli er nyoppusset, moderne og doblet i størrelse!

Daglig leder og eier Trond Gulestø og leder for maleavdelingen Maria Jonassen Granberg mottok gratulasjoner fra AKA på åpningsdagen.
Daglig leder og eier Trond Gulestø og leder for maleavdelingen Maria Jonassen Granberg mottok gratulasjoner fra AKA på åpningsdagen.

Daglig leder i Jernia, Trond Gulestø, har lenge gledet seg til å flytte i større lokaler og bli en del av handelsområdet Eikli. Mandag kunne han endelig åpne dørene til en hyggelig sommerhandel, og ønske både gamle og nye kunder velkommen inn!

Jernia Bomiljø kjører nytt og delikat konsept i mørke farger i butikken på Eikli.

Gulestø ser flere positive sider ved å flytte butikken en knapp kilometer fra Osloveien 23 og til Barbroveien 7. - Vi har doblet arealet vårt fra 650 m² til 1 300 m² og fått helt nye muligheter til å presentere varesortimentet – som også har blitt større med utvidelsen. - Som nabo til en stor og veldrevet REMA 1000-butikk forventes det også at antall drop-in kunder vil øke, sier en fornøyd Jernia-sjef.

En jevn strøm av fornøyde kunder preget åpningsdagen.

Prosjektsjef i AKA, Morten Kristiansen, er enig: - Vi har tro på at Jernia vil være et positivt tilskudd til handelsområdet på Eikli. - I tillegg til de mest åpenbare endringene, som salgsareal og butikkens beliggenhet, vil kunder og ansatte også kunne glede seg over mer moderne og effektive lokaler med tanke på eksempelvis ventilasjon og varelogistikk. For proffkunden er det god tilkomst til vareutlevering på baksiden av bygget.

AKA kjøpte lokalet i Barbroveien i forbindelse med at Elkjøp flyttet ut og opp i Hvervenmoen Næringspark, til AKAs nyeste handelsbygg, tidligere i år. - Vi er svært fornøyd med at vi allerede nå har fylt lokalet etter Elkjøp med en førsteklasses lokal butikk, sier AKAs prosjektsjef. - I AKA jobber vi hardt hver dag for at det skal være liv og røre i alle av selskapets godt over 400 000 m² eiendomsarealer.

Torunn Dahl Leknes og Trond Gulestø i Jernia, og Morten Kristiansen fra AKA, er fornøyde med de nye lokalene.

På åpningsdagen kunne Kristiansen glede seg over en jevn strøm av fornøyde kunder. - Dette kommer til å bli veldig bra, og vi gleder oss til å følge Jernias utvikling videre, fastslår han. AKA gratulerer så mye med åpningen, og ønsker lykke til i nye lokaler!