Ny prosjektansvarlig i AKA

I takt med AKAs voksende eiendomsportefølje og ambisiøse vekstmål fremover forsterkes driftsavdelingen.

Det er med stor glede at AKA kan ønske Even Gunnberg Skistad velkommen som nyansatt prosjektansvarlig fra 2. august 2021.

Even er sivilingeniør og kommer fra en stilling som prosjekt- og byggeleder i HR Prosjekt AS, der han har jobbet siden 2014. Før dette har han blant annet erfaring som prosjektingeniør i Skanska, og en mastergrad fra Universitetet for miljø og biovitenskap i Ås med fordypning i bygningsplanlegging med vekt på miljø og energi.

- Det er ingen tvil om at Even har kompetansen og erfaringen vi ønsker oss, og som vil være nyttig både for AKA og våre førsteklasses samarbeidspartnere, sier AKAs driftsdirektør Rolf Hammerengen.

I AKA vil Even få oppgaver både knyttet til utvikling av selskapets eksisterende handelseiendommer og utviklingstomter, samt delta i gjennomføringen av fremtidige eiendomstransaksjoner.

- Vår nye prosjektansvarlig kjenner også AKA fra tidligere, da han blant annet har vært delaktig på prosjektsiden for flere av våre ferdigstilte prosjekter i Hvervenmoen Næringspark, sier driftsdirektøren.

- Jeg håper min erfaring og kunnskap innen prosjektledelse, kan bidra til videre suksess for AKA, forteller en motivert ny prosjektansvarlig som gleder seg til nye utfordringer.

Even er 33 år gammel og bor på Tyristrand i Ringerike kommune med kona Katrine og to små barn.

Vi i AKA gleder oss til å få enda en dyktig medarbeider på laget i begynnelsen av august.