Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Musti flytter inn hos AKA i Rådhusveien

Nordens største dyrebutikk-kjede Musti har nyåpnet ved AKAs eiendom på Borgenhaugen i Sarpsborg. - Vi er svært fornøyde med at Musti ønsker å etablere seg her, sier AKAs prosjektansvarlig Odd Ivar Sæta.

Butikksjef hos Musti, Anne-Lene Halvorsen, gratuleres av AKAs prosjektansvarlig Odd Ivar Sæta.
Butikksjef hos Musti, Anne-Lene Halvorsen, gratuleres av AKAs prosjektansvarlig Odd Ivar Sæta.

Rett før AKA overtok eiendommen på Borgenhaugen i 2013, ble Extra-butikken på eiendommen utvidet. I samme prosess ble det utviklet et areal på omkring 325 kvadratmeter for utleie til to andre aktører. 

Tilleggsarealene har siden den gang vært utleid til en frisør og til Posten Norge. Etter at postfilialen ble omgjort til post i butikk, har arealene blitt benyttet videre som en rent distribusjonslokale.

- Når disse lokalene ble ledige før sommeren, ønsket vi å gjøre punktet enda mer kommersielt. Vi landet derfor på en fin kombinasjon med dyrebutikk og dagligvare. Dagligvare og Musti som naboer har vist seg å være lønnsomt for begge parter, sier AKAs prosjektansvarlig Odd Ivar Sæta. Han forteller at AKA og Musti fra før av har et veldig godt samarbeide og at Musti allerede er leietaker ved flere av AKAs eiendommer.

Musti åpnet kjedens butikk nummer 63 på Borgenhaugen i Sarpsborg.

Det har vært stor byggeaktivitet innvendig ved eiendommen i sommer. - Å slå sammen de to lokalene har vært et krevende, men vellykket prosjekt. HBS AS har vært totalentreprenør og har jobbet på prosjektet i juni og juli. Etter ombyggingen fremstår lokalet nå nytt, lyst og åpent. Alle flater er fornyet og ny LED-belysning er installert.

- Eiendommen på Borgenhaugen har en god kommersiell beliggenhet med store arealer for både parkering og handel. I tillegg er det etablert en helt ny rundkjøring i Iseveien, som letter trafikkforholdene veldig og gjør eiendommen enda mer tilgjengelig for effektiv handel, sier Odd Ivar.

Musti Borgenhaugen er butikk nummer syv i Østfold, og nummer 63 i Norge. Første butikk ble åpnet i Bogstadveien i Oslo i 2016. Kjeden ser for seg ytterligere vekst i det norske markedet. - Vi har to nye åpninger allerede i september, og flere prosjekter i gang utover høsten og vinteren. Vår ambisjon er videre vekst, sier Geir Daleng, location manager i Musti. I Sverige, Finland og Norge totalt, har kjeden 270 dyrebutikker.

Han er svært fornøyd med lokasjonen i Rådhusveien: - Vårt ønske nummer én når vi skal etablere en ny butikk, er å ha en dagligvare som nabo. Deretter ønsker vi oss lokaler i 1. etasje og gode parkeringsmuligheter. Borgenhaugen oppfyller alle disse ønskene, sier Geir.

Geir har fulgt prosjektet fra start til slutt. - Prosjektet har vært en god prosess, der Odd Ivar har holdt oss informert hele veien og gjort det behagelig å være leietaker. Etter en vellykket åpningsdag, gleder vi oss til å møte enda flere nye kunder fremover, både mennesker og dyr, avslutter Geir.

AKA gratulerer Musti med åpningen og ser frem til videre samarbeid!