MegaFlis og Elkjøp til Hvervenmoen

AKAs utvikling av Hvervenmoen Næringspark fortsetter med full styrke. MegaFlis etablerer seg i Hønefoss med et nytt varehus på hele 5 000 m2 og Elkjøp flytter og utvider med ny butikk på 2 000 m2. Nytt bygg skal etter planen stå ferdig i løpet av senhøsten 2019.

Dermed er de to første aktørene i et nytt handelsbygg på 12 000 m2 på plass. AKA opplever at interessen for etablering på Hvervenmoen er stor, og forventer å få flere aktører på plass i løpet av kort tid. Byggestart planlegges i løpet av høsten.

MegaFlis er en ny aktør i Hønefoss. Kjeden har Nord-Europas største utvalg av produkter knyttet til oppussing og renovering, og skal ha et 5 000 m2 stort varehus i det nye handelsbygget.

Elkjøp flytter fra Eikli og utvider sin virksomhet i Hønefoss ved å etablere seg på 2 000 m2. AKA overtar som en del av avtalen dagens Elkjøp-lokaler når nytt bygg står ferdig, og er allerede i gang med å finne nye aktører til disse lokalene.

AKAs daglig leder Paal Haakensen og utviklingsdirektør Terje Dahlen.

- Dette er enda en milepæl for handelsbyen Hønefoss. Vi er stolte over å få til et samarbeid med aktører som MegaFlis og Elkjøp. Kjedene har, som oss, stor tro på videre utvikling i Ringerike, sier daglig leder i AKA, Paal Haakensen.

Det nye handelsbygg- prosjektet sikter mot åpning senhøsten 2019. Se videre planer for Hvervenmoen Næringspark her.