Leietakere på Gjøvik og Hokksund oppgraderer

Både REMA 1000 Gjøvik Stadion og Spar Hokksund har utført oppgraderinger, og den siste torsdagen i november var det klart for åpningsfest hos leietakerne.

Kjøpmann Morten Engen, ved REMA 1000 Gjøvik Stadion, er fornøyd med sin utvidede butikk.
Kjøpmann Morten Engen, ved REMA 1000 Gjøvik Stadion, er fornøyd med sin utvidede butikk.

REMA 1000 Gjøvik Stadion har hatt en formidabel utvikling, og har derfor utvidet med noen sårt tiltrengte kvadratmetere. - Vi har bygget et større inngangsparti med en flott glassfasade, sier kjøpmann Morten Engen.

- Handlevognene er flyttet inn i varmen, som nok kundene vil sette pris på. Ellers er det frisket opp med blant annet nye panteautomater, og generelt skapt en hyggeligere og mer oversiktlig adkomst inn til butikken.

Selv om REMA har klart å holde butikken åpen for kunder i hele byggeperioden, var det likevel verdt å markere at det nye inngangspartiet ble tatt i bruk – faktisk feires det med gode tilbud i hele tre dager.

Drøye to timers kjøretur sørover foregår det samtidig en reåpning hos Spar Hokksund. Siden lørdag 9. november har Spar-butikken i Hokksund holdt dørene stengt for kunder. De ansatte har likevel hatt nok å henge fingrene i.

Butikksjef Espen Sørlie klippet snoren under åpningen torsdag.

- Det har skjedd store ting her de siste ukene, sier butikksjef Espen Sørlie fornøyd. Ved å lukke igjen den ene av butikkens to innganger, har man fått en helt ny utnyttelse av arealet og butikkens salgsflate er utvidet med 50 m².

I det nye kassaområdet er det installert flere selvbetjente kasser. - Vi har også byttet alt av kjøl og frys til miljøvennlige CO2-anlegg, forteller Sørlie, som tok over Spar-butikken så sent som i høst.

- Både hyllereoler og øvrig innredning er justert slik at butikken blir mer oversiktlig og ryddig. Nå har vi gledet oss lenge til å vise frem vår nye butikk – jeg tror kundene blir veldig fornøyde, sier en stolt butikksjef.

Gårdeier AKA og driftsansvarlige for eiendommene, Geir Bratlund og Rolv Eriksrud, gratulerer med en vel gjennomført oppgradering av butikkene – og kan telle hele 10 fullførte oppgraderingsprosjekter så langt i 2019.