Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Ladepunkter hele veien til påskefjellet

Skal du til Geilo, Hemsedal, Norefjell, Hafjell eller Trysil i påsken? AKA videreutvikler kontinuerlig sin landsdekkende eiendomsportefølje med servicetilbud som ladestasjoner.

AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen lader opp til påske.
AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen lader opp til påske.

Mange nordmenn pakker bilen for å reise til fjells i påsken. Lange bilturer med elbil innebærer ofte behov for et ladestopp. Elbilladere kombinert med dagligvare eller annen handel, er ofte populært og skaper synergier.

- Vi ønsker at kundene som besøker våre handelseiendommer skal få en best mulig opplevelse, og et effektivt ladetilbud er med på å gi de nettopp det. Samtidig trekker ladepunktene flere kunder inn i butikkene og skaper mersalg, sier prosjektsjef i AKA, Morten Kristiansen.

For AKA er det viktig å gjøre eiendommene til attraktive lokasjoner, både for leietakerne og deres kunder. Ladestasjoner bidrar til å komplettere handelsdestinasjoner som ligger i utfartsområder med mye fjelltrafikk.

- Vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene å velge våre samarbeidspartnere når de skal handle. Spesielt sammen med Kople og Uno-X fortsetter vi å etablere ladeanlegg ved våre eiendommer i hele Norge, avslutter Morten.

Kjør forsiktig, og riktig god påske fra alle oss i AKA!