Kjøper tre splitter nye eiendommer

AKA har kjøpt tre splitter nye eiendommer med solide leietakere og et totalt areal på 6 200 kvadratmeter. To befinner seg i Trøndelag og en ligger i Møre og Romsdal.

Bilde fra åpningen av Europris Fosnavåg 15. mai 2019.
Bilde fra åpningen av Europris Fosnavåg 15. mai 2019.

Bygget i Møre og Romsdal finner vi i Herøy kommune. Kommunen ligger i sin helhet på øyer, men alle de bebodde øyene er knyttet sammen med broer. I kommunesenteret og byen Fosnavåg ligger AKAs nye bygg. Europris ble leietaker av eiendommen da kjeden åpnet sin butikk nummer 262 tidligere i år.

Europris Bjugn.

I Bjugn kommune i Trøndelag ligger AKAs andre nykjøp, som også har leieavtale med Europris. I juni i år flyttet Europris Bjugn fra et kjøpesenter og til et eget bygg. Sammen med økning i areal og forbedret beliggenhet, ligger alt til rette for at Europris skal lykkes i sine nye lokaler. AKA eier fra før en REMA 1000-eiendom i Bjugn, som ble kjøpt i 2017.

Begge de to nye Europris-byggene har et areal på 1 365 kvadratmeter, og er kjøpt av Handelsbygg. Europris-kjeden har nå over 260 butikker i hele Norge. 28 av disse leier lokaler av AKA.

Felleskjøpet Namsos.

Litt lenger nord i Trøndelag ligger Namsos. Her har AKA kjøpt en eiendom på 11 mål, med et stort og flott bygg som skal leies ut til Felleskjøpet – en helt ny leietaker av AKA. Fra torsdag 5. september blir det en tre dager stor åpningsfest av nye Felleskjøpet Namsos.

Alle eiendommene ble overtatt av AKA 2. september.