Kjøper nytt Europris-bygg

AKA overtok i september et splitter nytt Europris-bygg på Ørnes i Nordland.

Dette er en beskrivelse av bildet
Butikksjef, Geir Ove Martinussen (bak), sammen med noen av sine ansatte. Foran fra venstre: Hanne S. Martinussen, Anniken Vangstad Norum, Connie Johansen, Wanja Krogh, Ann-Kristin Stormo Brun, Ole Kristian Asp. Foto: Edmund Ulsnæs, Framtia.

Kun tre måneder etter at ordfører i Meløy kommune, Sigurd Stormo, klippet snoren til nye Europris Ørnes, overtok AKA eiendommen fra selger Handelsbygg Holding.

Europris Ørnes blir AKAs 21. leieforhold med den solide kjeden. - På få år har AKA etablert et relativt omfattende og veldig hyggelig samarbeid med Europris-kjeden, forteller driftsansvarlig i AKA, Rolv Eriksrud.

Han er imponert over Europris sin raske fremmarsj i markedet, og erfarer at Europris er en hardt arbeidende kjede som er ambisiøse og aktive i hele Norge. Per i dag har kjeden godt over 250 butikker fra nord til sør.

Europris Ørnes tilbyr kundene 1 400 moderne og effektive kvadratmeter. - Nå gjelder det for oss i AKA å være tett på, og gjøre det vi kan for at vår nyeste samarbeidspartner skal være fornøyd med lokalene, smiler Eriksrud.

Ørnes er kommunesentrum i Meløy, og ligger i distriktet Helgeland i Nordland fylke. Tettstedet befinner seg like nord for innløpet til Glomfjorden og har i underkant av 2 000 innbyggere.

Ifølge lokalavisa, Framtia, har Europris vært et lenge etterlengtet varehus i området. Butikksjef, Geir Ove Martinussen, er godt fornøyd med de første tre månedene.

- Salget har vært høyere enn forventet den første tiden, og vi har god tro på at suksessen fortsetter, forteller han fornøyd. Hyggelig er det også at det høye kundetallet har en positiv effekt på nabobedriftene.

Alt i alt er nye Europris Ørnes en suksess, og erfaringsmessig vil heller ikke tallene synke inn mot handelsbransjens viktigste og travleste tid – nemlig tiden før jul. AKA ønsker lykke til med ny, flott butikk!