Kjøper ny Spar på Momarken

AKA overtar i dag en splitter ny dagligvareeiendom på Momarken i Indre Østfold. Eiendommen er utleid til NorgesGruppen Øst AS, som driver en Spar-butikk i lokalene.

AKAs investeringssjef, Hallvard Thoresen, er fornøyd med det seneste tilskuddet til AKA-porteføljen: - Spar Momarken er et nybygg på 1 150 m² fra mai 2020, som ligger i nordre del av Mysen i Indre Østfold kommune. - Butikken er strategisk plassert som første butikk etter avkjøringen fra E18 i retning Mysen, sier investeringssjefen.

Indre Østfold er en ny storkommune i Viken Fylke som ble etablert 1. januar 2020 ved sammenslåingen av fem kommuner. Kommunen har et samlet innbyggertall på omkring 45 000.

I Mysen ligger innbyggertallet på ca. 6 700, og tettstedet anses som et viktig knutepunkt for buss- og togforbindelse i kommunen. Både E18 og jernbanestasjonen gjør området attraktivt, og stedet er i stadig vekst.

- Fra før har vi to eiendommer i Mysen, med REMA 1000 og Europris som leietakere. Vi er godt kjent i området og ser på det som en fordel å fortette i områder vi allerede er til stede, sier Hallvard, som er glad for å ha sikret AKA enda en attraktiv dagligvareeiendom.

Selgere av eiendommen er FagerStad og NorgesGruppen Eiendom AS. Tilrettelegger for transaksjonen er Newsec AS.