Kjøper ny eiendom i Agder

AKA har overtatt en helt ny og flott eiendom i Froland, rett nord for Arendal. KIWI Blakstadheia åpnet i lokalene 25. juni.

AKA overtar et splitter nytt bygg i Froland 31. juli, og ser frem til et godt samarbeid med KIWI Blakstadheia.
AKA overtar et splitter nytt bygg i Froland 31. juli, og ser frem til et godt samarbeid med KIWI Blakstadheia.

Froland er en kommune i Agder fylke med om lag 6 000 innbyggere. Kommunen har grense til både Arendal og Grimstad, der AKA eier flere KIWI og REMA 1000-eiendommer fra før.

- Med tanke på forvaltning av eiendomsporteføljen, er det alltid en fordel å ha flere beliggenheter i samme område. Vi er alltid tett på eiendommene våre, og besøker de jevnlig, forteller AKAs daglig leder Paal Haakensen.

Gjengen på KIWI Blakstadheia har lenge gledet seg til å flytte den lille kilometeren over til andre siden av Nidelva. Nybygget er et klassisk KIWI-bygg i mørkbeiset trefasade og grå paroc-elementer, med detaljer i grønt. De store glassflatene i inngangspartiet viser vei til en hyggelig handel.

Dagene etter åpning har vært over all forventning, sier butikksjef Emily Mosvald. Her sammen med butikkmedarbeider Jonas Ramberg på åpningsdagen 25. juni.

- Vi har vinden med oss for tiden, og dagene etter åpning har vært over all forventning. Vi har stor tro på at KIWI Blakstadheia vil gjøre det enda bedre i fremtiden. Beliggenheten og størrelsen er prima, sier butikksjef Emily Mosvald.

AKA gratulerer med ny butikk og ser frem til et godt samarbeid!