Kjøper eiendom i Larvik

AKA kan i dag offentliggjøre kjøpet av en Europris-eiendom i et spennende handelsområde i Vestfold.

Europris Nanset i Larvik er AKAs nyeste eiendomskjøp. Investeringssjef Hallvard Thoresen innfelt.
Europris Nanset i Larvik er AKAs nyeste eiendomskjøp. Investeringssjef Hallvard Thoresen innfelt.

- Vår siste eiendomsinvestering ligger i Larvik kommune i Nansetgata 150. Rett forbi går FV40, som er avkjøringen fra E18 til Larvik Nord – her passerer det hele 18 000 kjøretøy i døgnet, forklarer investeringssjef Hallvard Thoresen.

Området er et etablert handelsområde og flere store handelsaktører er etablert på naboeiendommene. - Dette er en typisk god beliggenhet; et sterkt handelspunkt, med enkel adkomst og gode muligheter for parkering, mener investeringssjefen.

Det er Europris Nanset som er hovedleietaker i det nesten 2 000 kvadratmeter store bygget. Nanset var den første av to Europrisforretninger som etablerte seg i byen, og har hatt en svært god utvikling i årenes løp.

- Europris er en av AKAs største samarbeidspartnere – dette blir vårt leieforhold nummer 23 med den suksessfulle lavpriskjeden. Og vi skal som alltid gjøre vårt beste for at det blir et godt samarbeid, forteller Hallvard avslutningsvis.

AKA overtar eiendommen fra Ole Holding AS. Q4 Næringsmegling AS har vært megler i transaksjonen. Her kan du se og søke i hele AKAs eiendomsportefølje.