Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Kjøper eiendom i handelspark på Sørlandet

AKA overtar 1. september en eiendom utleid til Elkjøp Stormarked. Eiendommen befinner seg midt i Handelsparken i Lyngdal, den største handelsarenaen mellom Kristiansand og Stavanger.

Lyngdal er en by i Agder fylke og er landets nest sørligste kommune. I Fiboveien 18 har Elkjøp hatt sin adresse i snart 10 år. - Eiendommen ble oppført i 2013, sier AKAs investeringsdirektør Hallvard Thoresen, som forteller at nykjøpet passer fint inn i AKAs portefølje av handelsbygg med ett leieforhold og solid motpart.

Handelsparken i Lyngdal.

Elkjøp Lyngdal har en svært god beliggenhet, sentralt i et stort handelsområde ved E39 i Agder. Den relativt nye Handelsparken i Lyngdal har raskt vokst seg til å bli et shoppingknutepunkt mellom Sørlandsparken i Kristiansand og Forus i Stavanger.

Handelsparken har enkel avkjøring fra E39, godt kollektivtilbud og gode parkerings- og lademuligheter. - Våren 2022 utvidet Elkjøp mesaninen, og kan nå tilby et enda mer luftig og kundevennlig salgsareal, sier Hallvard. Varehuset har etter utvidelsen et areal på 1 750 kvadratmeter.

Elkjøp utvidet mesaninen i 2022.

Elkjøp er en av parkens mange attraktive forretninger. Av andre finnes eksempelvis Obs Hypermarked, Jula, Europris, XXL, Biltema, Rusta, samt Alti kjøpesenter med 25 butikker fra landets ledende kjeder.

- Driftsmessig gir beliggenheten i Lyngdal gode synergieffekter med tanke på oppfølging av våre øvrige eiendommer i Agder, sier Hallvard.

Selger av eiendommen er Sørlandet Eiendom Invest AS. Tilrettelegger i transaksjonen har vært Fazenda Securities AS.