Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

KIWI Noresund utvider igjen

- KIWI Noresund er en suksesshistorie, sier AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud. Butikken ved foten av Norefjell har utvidet to ganger på kort tid, og kan også ønske en nysatsning og nabo velkommen i mars.

Butikksjef hos KIWI Noresund, Ruben Elkjær, er fornøyd med utvidelsen.
Butikksjef hos KIWI Noresund, Ruben Elkjær, er fornøyd med utvidelsen.

Butikksjef Ruben Elkjær hadde torsdag 17. mars nok en gang gleden av å nyåpne en større og flottere butikk på Noresund. Sist han feiret nyåpning var så sent som i november 2019. Da overtok KIWI et sidelokale og dermed hele første etasje i senteret Norefjellporten i Noresund sentrum, der AKA er gårdeier.

- Vi har opplevd økt trafikk de siste årene, selv med omlegging av Riksvei 7 som nå går utenom Noresund. Norefjell utvider stadig hyttefeltene og vi har merket at flere har hatt, og fortsatt har, hyttekontor. Samtidig fanger vi opp Drammenstrafikken, som skal videre oppover Hallingdalen, sier Ruben.

Med ny nabo i Vinmonopolet, som åpner 31. mars, har butikksjefen tro på at KIWI blir et enda mer naturlig stopp for gjennomgangstrafikk. I tillegg er det svært positivt at eiendommen utstyres med en ladepark som er klar til bruk rett før påsketrafikken melder seg.

Butikksjefen understreker at KIWI også er et naturlig valg for lokalbefolkningen når de skal handle. - Lokale kunder er veldig fornøyde, forteller Ruben. Han er glad for at han nå kan tilby et enda bredere vareutvalg i butikken sin.

- Alle avdelinger er utvidet. Flere hyller og varegrupper får flere felter og det blir tatt inn mer sidesortiment og spesialiteter i de ulike gruppene. Det håper og tror vi kundene setter pris på, avslutter butikksjefen som krysser fingrene for tidenes travleste påske i nyoppusset butikk.

- KIWI Noresund disponerer nå 1 500 kvadratmeter areal inkludert lager og sosiale rom, sier AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud. Det er en økning på cirka 400 kvadratmeter i denne omgangen, og en økning på over 600 kvadratmeter fra den opprinnelige butikken slik den var før november 2019.

- Det er ingen tvil om at KIWI går godt og er en suksess her på Noresund og destinasjon Norefjell, mener Rolv. Han forteller at tekniske anlegg også er oppgradert til ny miljøstandard i forbindelse med utvidelsen.

- Vi er glade for at vi også får på plass en ny aktør i Vinmonopolet. Det etableres i disse dager en kategori 1- butikk i tilknytning til KIWI. De to vil dele inngangsparti, sier Rolv, som forteller at ferdigstillelse av fasaden fortsatt vil drøye noe. - Vi er avhengig av stabile temperaturer på pluss-siden før vi kler med stein i inngangspartiet og de øvrige detaljene. Men vi ser allerede nå at dette blir et flott tilbygg levert av entreprenør POB og AD Arkitekter, sier Rolv.

Skisse ferdig bygg.

Prosjektet har vektlagt en god løsning på byggets utseende, slik at det skal fremstå mer attraktivt og moderne. Innslag av stein skal gjenspeile fjellet. - Det er viktig at Norefjellporten gir kundene et godt førsteinntrykk av Noresund og Norefjell, og at det blir et naturlig og effektivt sted å stoppe, avslutter AKAs driftsansvarlig.

AKA gratulerer KIWI med utvidelse og nyåpning!