KIWI Noresund utvider

KIWI Noresund ved foten av Norefjell er klar for en ny høysesong, både større og mer moderne. - Dette betyr mye for oss, sier butikksjef Ruben Elkjær Rosnes.

Butikksjef på KIWI Noresund, Ruben Elkjær Rosnes, gratuleres av AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.
Butikksjef på KIWI Noresund, Ruben Elkjær Rosnes, gratuleres av AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

For en uke siden opphørte leiekontrakten mellom AKA og leietaker Noresund Outlet, som har hatt tilhold i KIWIs sidelokale. Noresund Outlet flytter noen få meter over til nabobygget, og frigjør dermed 164 m² areal, som KIWI har overtatt.

- Jeg gleder meg til å få større lokaler. Vi kan ha et større varesortiment og får bedre plass mellom hyllene. Det vil bety mye for oss, særlig i sesonger som er mer hektiske enn andre, sier butikksjef Ruben til lokalavisen.

Han lover bredere utvalg i både ferskvare og frukt, samt et utvidet sortiment generelt. Det blir også mer plass til volumvarer, som butikkene sårt trenger i perioder. Oppgraderingen er gjennomført på under halvannen uke, og torsdag var det mange kunder som møtte opp på åpningsfest – tydelig fornøyde med sin «nye» butikk.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud representerte gårdeier AKA på nyåpningen. - KIWI har åpnet veggen mellom de to adskilte lokalene og bygget om til større og flottere butikk. De disponerer nå hele 1. etasjen i kjøpesenteret, og er oppe i et leieareal på totalt 1 050 m², sier Rolv.

I forbindelse med ombyggingen, har KIWI også byttet ut alle kjøle- og frysedisker til mer energi- og miljøvennlige CO2-anlegg – et skifte som er på tapetet for alle landets KIWI-butikker de neste 6 årene. Disse reduserer energiforbruket med hele 30-40%.

KIWI Noresund er klar for en ny høysesong – AKA gratulerer med nyåpningen!