JYSK Porsgrunn utvider og oppgraderer

Ved AKAs eiendom i Bjørkedalsvegen 4 i Porsgrunn ble det torsdag 4. juli feiret oppgradering av JYSK sine lokaler.

4. juli var det endelig klart for åpningsfest etter noen hektiske uker med oppbygging av ny butikk. AKA gratulerer Jysk med å kunne tilby eksisterende og nye kunder en enda bedre handleopplevelse!
4. juli var det endelig klart for åpningsfest etter noen hektiske uker med oppbygging av ny butikk. AKA gratulerer Jysk med å kunne tilby eksisterende og nye kunder en enda bedre handleopplevelse!

Sammen med JYSK har AKA flere oppgraderingsprosjekter på gang, sist i Rabekkgata i Moss og nå i Bjørkedalsvegen i Porsgrunn.

Butikken er etter en lang detaljreguleringsprosess ferdigstilt i rekordfart på kun 1,5 måned. Tilbygget har tilført nye150 kvadratmeter salgareal innomhus, samt et overbygget utesalgsområde på ca. 130 kvadratmeter, hvor JYSK har utstilling av hagemøbler og andre sesongprodukter. De nyoppussede lokalene til JYSK er nå etter omgjøringen på hele 1.687 kvadratmeter.

AKAs prosjektansvarlig, Odd Ivar Sæta, forteller at JYSK har gledet seg til å få enda bedre plass og ikke minst et flott og bedre synlig utesalgsareal. - Blant annet har salg av hagemøbler og sesongartikler de siste årene blitt svært viktig for JYSK. Det nye utesalgsarealet gir mulighet til å eksponere disse varene på en bedre måte.

Nytt uteområde med salg av hagemøbler og sesongartikler.

- Det er viktig for oss å forsøke å etterkomme leietakerens ønsker, og sammen har vi sterkt fokus på å finne gode løsninger – det er formelen på gjensidig suksess, mener Odd Ivar. - I tillegg til utvidelsen er også eksisterende butikk oppfrisket innvendig med nymalte overflater, ny innredning, nytt gulv og flere tekniske oppgraderinger. Ny LED-belysning og sensorer i alle rom sikrer bærekraftig energieffektivisering. Butikken fremstår nå helt oppdatert og i tråd med JYSK sitt aller nyeste butikk-konsept.

Oppgradert til nyeste JYSK butikk- konsept.

Heidi Albrecht, som tok over som butikksjef 2. januar i år, gleder seg til åpningen. – Dette er utrolig gøy, og butikken har fått et vanvittig løft. Butikken har vært åpen under utbyggingen, og samarbeidet med entreprenør Hellesjø og AKA har gått veldig fint. Dette har blitt et skikkelig løft som vil gi inspirasjon til fornyelse i hus og hage, utdyper den blide butikksjefen.  

Butikksjef Heidi Albrecht gratuleres av AKAs driftsansvarlig Eskil Viken.

Øvrige leietakere i Bjørkedalsvegen er kjeden Montér som ligger vegg i vegg med JYSK. Montér har også det siste året oppgradert til ny energieffektiv LED-belysning i både butikk, lager og sosiale rom. Montér vil også i sommer bygge nye effektive reoler for utendørslagring i sin «drive through» for å forbedre utesalget for sine kunder.

Vi er sikre på at oppgraderingene hos JYSK og Montér vil bidra til å gjøre handelsområdet enda mer attraktivt fremover. Eiendommen har en god kommersiell beliggenhet med store arealer for både parkering og handel, avslutter Odd Ivar.