Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Jysk Moss med åpningsfest etter utvidelse

Ved AKAs eiendom i Rabekkgata 20 i Moss ble det torsdag 1. februar feiret oppgradering av Jysk sine lokaler.

Butikksjef Trude Helen Jæger gratuleres av AKAs prosjektansvarlig Odd Ivar Sæta på åpningsdagen.
Butikksjef Trude Helen Jæger gratuleres av AKAs prosjektansvarlig Odd Ivar Sæta på åpningsdagen.

Butikken er tilbygget med 150 kvadratmeter, og de nyoppussede lokalene til Jysk er nå totalt på 1.675 kvadratmeter. Sammen med Jysk har AKA flere prosjekter på gang i Rabekkgata. I løpet av våren vil det bygges et nytt innbygget utesalgsområde med tak, der Jysk vil ha utstilling av hagemøbler og andre sesongprodukter. For å tilrettelegge for en best mulig effektiv drift av varehuset vil det samtidig tilbygges ca. 100 kvadratmeter nytt lagerareal.

Jysk-kjeden planlegger å oppgradere og modernisere alle sine butikker til sitt nyeste konsept innen utgangen av 2024. Det nye butikkonseptet gir bedre plass til å innrede miljøer i møbelavdelingen, og skaper mer inspirerende handleopplevelser.

AKAs prosjektansvarlig, Odd Ivar Sæta, forteller at Jysk har gledet seg til å få enda bedre plass og ikke minst et flott og bedre synlig utesalgsareal. - Blant annet har salg av hagemøbler og sesongartikler de siste årene blitt svært viktig for Jysk. Det nye utesalgsarealet gir mulighet til å eksponere disse varene på en bedre måte, og gi kundene inspirasjon til fornyelse i hus og hage.

Jysk er også svært opptatt av å ha et effektivt lager, da noe av kjedens suksess handler om å raskt kunne levere varene som er utstilt i butikken. I prosjektet vil det derfor etter hvert komme på plass et nytt lagertilbygg på ca. 100 kvadratmeter ved dagens varemottak.

- Det er viktig for oss å forsøke å etterkomme leietakerens ønsker, og sammen har vi sterkt fokus på å finne bærekraftige løsninger – det er formelen på gjensidig suksess, mener Odd Ivar. - I tillegg til utvidelsen er også eksisterende butikk oppfrisket med ny maling, nytt gulv og flere tekniske oppgraderinger – som blant annet ny energieffektiv LED-belysning. Butikken fremstår nå helt oppdatert og i tråd med Jysk sitt nyeste butikk-konsept.

Øvrige leietakere i Rabekkgata 20 er Elkjøp, XXL og Elektroimportøren. Eiendommen er oppført i 2011, og er sentralt plassert i forhold til innfartsåren til Moss. - Vi er sikre på at denne oppgradering hos Jysk Moss vil bidra til å gjøre handelsområdet enda mer attraktivt fremover. Eiendommen som har en god kommersiell beliggenhet med store arealer for både parkering og handel, og området rundt er i sterk utvikling. Fremover planlegges det og forventes det ytterligere vekst av boliger. Det Jysk gjør nå, er å tilpasse seg markedsmessig også til denne utviklingen, avslutter Odd Ivar.

AKA har også tegnet en avtale med Kople som vil etablere en ladepark med hurtigladere på parkeringsplassen i løpet av første halvår 2024. Dette vil være et godt tilskudd. - Snart kan 12 biler lade – og handle – samtidig, på opptil 200kW effekt. Vi gleder oss til å ønske velkommen et nytt ladested, avslutter Odd Ivar.

1. februar var det endelig klart for åpningsfest etter første byggetrinn og noen hektiske uker med oppbygging av ny butikk. AKA gratulerer Jysk med å kunne tilby eksisterende og nye kunder en enda bedre handleopplevelse!