Jernia flytter til Eikli

Jernia Bomiljø åpner ny butikk vegg-i-vegg med REMA 1000 på Eikli i Hønefoss. - Vi gleder oss til å flytte til større lokaler og bli en del av handelsområdet Eikli, sier daglig leder i Jernia, Trond Gulestø.

Daglig leder ved Jernia Bomiljø, Trond Gulestø, ser frem til å flytte inn i Barbroveien på Eikli. Her sammen med driftsdirektør Rolf Hammerengen i AKA.
Daglig leder ved Jernia Bomiljø, Trond Gulestø, ser frem til å flytte inn i Barbroveien på Eikli. Her sammen med driftsdirektør Rolf Hammerengen i AKA.

Når Elkjøp flytter fra Eikli og inn i Hvervenmoen Næringspark våren 2020, har AKA avtalt å kjøpe lokalene etter elektronikkforhandleren. Et attraktivt lokale med hyggelige naboer, god eksponering og mange parkeringsplasser rett ved inngangen.

Dagens Jernia ligger langs Osloveien og klarer i mindre grad å fange opp kunder «i farta». En samlokalisering med andre solide handelsbedrifter på Eikli vil gjøre Jernia mer tilgjengelig, sier Trond.

Dagens Jernia-forretning i Osloveien i Hønefoss.

I dag har Jernia et totalt areal på 650 kvadratmeter. De nye lokalene på Eikli er dobbelt så store. - Det blir betydelig bedre plass, og dermed også muligheter for å utvide sortimentet. Vi vil også etter hvert gjøre en vurdering på åpningstider, og om det er behov for flere ansatte, sier Trond.

Han understreker at det blir viktig å beholde den servicegraden de har i dag, også i nye og større lokaler. Det er for eksempel viktig at de ansatte har god kunnskap på tvers av varegruppene – alt fra valg av stekepanne til gulvbelegg. Tilstedeværelse for kunden vil være et stort fokus også i fortsettelsen.

2020: Elkjøp flytter ut, og Jernia flytter inn, i Barbroveien 7.

- Eikli er et sterkt handelsområde i Hønefoss, sier driftsdirektør i AKA, Rolf Hammerengen. - Det er hyggelig at vi har blitt enige med Jernia om en overtakelse av lokalet etter Elkjøp. Lokalet deler inngang med REMA 1000, denne seksjonen eies også av AKA. Andre aktører i bygget er blant andre Skeidar og Intersport.

- Vi ønsker å tilrettelegge for at både eksisterende og nye leietakere har best mulig forutsetninger for å lykkes med sin virksomhet. Vi gleder oss til å se Jernia Bomiljø på Eikli, avslutter Rolf.