- Herved erklærer vi HM33 for åpnet!

Sameiere, leietakere og inviterte fikk onsdag servert en minneverdig åpning av HM33. Tilstede på feiringen var også blant annet olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg.

Dette er en beskrivelse av bildet
Mange var på plass for å feire åpningen av HM33!

Ringerikskraft var vertskap for festdagen, som markerte åpningen av det nyeste praktbygget i Hvervenmoen Næringspark.

Styreleder i Ringerikskraft, Per Roskifte (f.v.) og konsernsjef i Ringerikskraft Ole Sunnset sto for mottaklsen av olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg.

I strålende solskinn, korpsmusikk og med Ringerikskringle på bordet, var alle ansatte i bygget og omkring 80 inviterte gjester på plass for å delta i markeringen. Ekstra hyggelig var det også at nærområdets mange barnehagebarn dukket opp med norske flagg i hendene, og koste seg med boller og saft.

«Kongen» i Jonas Rønnings skikkelse holdt en hjertelig og humoristisk åpningstale, før han sammen med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, klippet snoren og erklærte HM33 (eller «Hans Majestet» 33) for offisielt åpnet. Ministeren fikk deretter omvisning i Ringerikskraft sine lokaler, mens øvrige gjester ble geleidet inn i den hyggelige kantinen for taler, deilig tapas laget i eget hus og musikalske innslag ved Marthe Helleseter Hval.

AKA, ved daglig leder Paal Haakensen (t.v.), mottok blomster som takk for godt utført arbeid av konsernsjef i Ringerikskraft, Ole Sunnset.

Det var mange som ønsket å si noen velvalgte ord i forbindelse med åpningen. Styreleder i Ringerikskraft, Per Roskifte, og konsernsjef Ole Sunnset, kunne begge stolt fortelle om den 106 år lange reisen selskapet har hatt frem til i dag – den dagen de endelig kunne samle hele bedriften under samme tak. Kommunene Ringerike og Hole er begge eiere i Ringerikskraft. Både ordfører Kjell B. Hansen (Ringerike) og ordfører Per Berger (Hole) gjestet derfor scenen foran de heldige inviterte. Felles for de alle dagens talere, var troen på at det nye kompetansesenteret inne tekniske og teknologiske fag byr på mange muligheter til spennende samarbeid.

Konfransier Jonas Rønning i hyggelig prat med fire av Ringerikskrafts lærlinger.

Fire lærlinger fra Ringerikskraft roste sin arbeidsgiver for god mottakelse og kunne fortelle at de storkoste seg på jobb. Hele seansen ble avsluttet med noen ord fra dagens hovedgjest, olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg, før alle gjester og ansatte ble invitert til å ta en titt i byggets mange flotte kontorlokaler.

Det er ingen tvil om at det er dyktige mennesker som har vært involvert i det vellykkede prosjektet HM33. AKA vil gjerne takke Ringerikskraft og BetonmastHæhre for hyggelig samarbeid, Terje Dahlen og vår egen prosjektsjef Morten Kristiansen for godt utført arbeid.Vi gratulerer også alle de 250 ansatte med en flott arbeidsplass. Og takk til alle som var involverte i å gjøre åpningen til en fest!