Krøderen Elektro flytter til HM49

Krøderen Elektro AS avd. Ringerike har flyttet til HM49!

Dette er en beskrivelse av bildet
Avdelingsleder ved Krøderen Elektro avd. Ringerike, Andreas Lundesgaard, er fornøyd med sine nye lokaler i HM49.

- Vi ser at HM49 har et stort potensial i forhold til kunder, fremtidige muligheter i området, samt strategisk plassering i regionen, forteller Andreas Lundesgaard. Han er nettopp ansatt som ny avdelingsleder og installatør.

Avdeling Ringerike jobber aktivt med ettermarked og service hos etablerte og nye kunder, samt nærings- og boligmarkedet i området.

De dekker hele spekteret av elektroteknisk arbeid, fra prosjektering til utførelse, sterk- og svakstrøm, og fra de små serviceoppdragene til store tunge prosjekter.

Blant annet skal de jobbe for Asker Entreprenør på det nye handelsbygget til AKA i Hvervenmoen Næringspark. Ellers i Hønefoss jobber de også på store prosjekter som Elveparken og Ullerål skole.

- Vi er 140 ansatte i Krøderen Elektro fordelt på seks avdelinger; Krøderen, Åmot, Sigdal, Kongsberg, Flå og Ringerike, opplyser Andreas. - Avdeling Ringerike består i dag av seks personer inkludert lærlinger.

Krøderen Elektro er en fremtidsrettet elektrovirksomhet med fokus på å være ledende innen faget, levere gjennomgående kvalitet og med lokal tilstedeværelse, avslutter avdelingslederen.

Prosjektsjef i AKA Morten Kristiansen synes det er spennende med en ny og solid aktør som supplerer beboermiksen godt på HM49.

HM49 kan levere alt fra teleløsninger, advokattjenester og regnskapsførsel, til forskjellig tjenester innen eiendom som for eksempel byggeledelse, levering av boliger og næringseiendom, og arkitekttjenester. For å nevne noe.

Vi i AKA er glade for at dere valgte å bli en del av kontorfellesskapet HM49, og håper dere vil trives!