Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Grønn fornyelse ved REMA 1000 Mysen

Kun halvannen måned etter forrige nyåpning ved en av AKAs REMA-eiendommer, er det tid for neste.

AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud, gratulerer kjøpmann Frode Pettersen med oppgraderingen.
AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud, gratulerer kjøpmann Frode Pettersen med oppgraderingen.

I samarbeid med gårdeiere og kjøpmenn fortsetter REMA 1000 å rulle ut oppgraderinger av de tidligere Lidl-butikkene. REMA 1000 Mysen har nylig gjennomgått en omfattende renovering som har resultert i en mer bærekraftig og kundeorientert butikk.

Kjøpmann Frode Pettersen gleder seg over oppgraderingen: - Lokalene har alltid vært fine, men det har også vært et stort oppussingspotensiale. I matbutikker blir det fort slitasje, så er det stas å få nye, pene og moderne lokaler.

I løpet av få stengedager har butikken fått et helt nytt, energisparende og miljøvennlig kjølesystem og ventilasjonsanlegg, samt nytt LED belysningssystem. Bygningsmessig er fliser byttet ut, og alle overflater malt – både ute og inne.

Fasaden har blitt mørk grå med svarte vindusprofiler, og det er flere nye detaljer – blant annet er et flott utendørs salgsområde rett ved inngangen til butikken. I forbindelse med renoveringen har butikken vært midlertidig stengt fra 28.oktober til 9. november.

Før og etter oppgradering.

- Vi er veldig stolte av den nye butikken vår. Vi håper at kundene våre vil sette pris på forbedringene og fortsatt ha oss som sin favorittbutikk, sier Frode.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud var til stede på nyåpningen. - Ved å tilføre bygget nye farger, trespiler og LED-belysning utendørs, fremstår butikken mye mer moderne. Kundene får en opplevelse av nærmest å ha fått en helt ny butikk, samtidig senkes energiforbruket til butikken betydelig. Vi som gårdeier er veldig fornøyd med redusert miljøbelastning og gratulerer så mye med nyåpningen!