Fra controller til økonomisjef

AKA har de siste årene opplevd betydelig vekst, og parallelt pågår det et kontinuerlig arbeid for å videreutvikle interne funksjoner.

AKAs nye økonomisjef Thomas Simonsen og finansdirektør Jane K. Gravbråten.
AKAs nye økonomisjef Thomas Simonsen og finansdirektør Jane K. Gravbråten.

I 2015 ble Jane K. Gravbråten ansatt som finansdirektør i AKA med en tydelig ambisjon om å profesjonalisere og skape en fremoverlent økonomiavdeling. Senere samme år ble Thomas Simonsen ansatt som økonomi- og finanscontroller. Sammen med fire dyktige damer på regnskap forvalter økonomiavdelingen en eiendomsportefølje som er i stadig vekst.

Avdelingen har, i likhet med selskapet, hatt en spennende utvikling de siste årene med effektivisering av arbeidsprosesser samtidig som porteføljen av eiendommer har økt betraktelig. - Vi ser nå behovet for å videreutvikle avdelingen ytterligere, og det innebærer at Thomas får nye utfordringer i en ny rolle som økonomisjef, sier Jane.

- Thomas har vist seg ikke bare å være en dyktig tallknuser og analytiker, men også en som har evne til å tenke langsiktig og er dyktig på gjennomføring av prosesser, fortsetter Jane. - Jeg er trygg på at han vil lede arbeidet med å videreutvikle økonomiavdelingen på en god måte.

At Thomas trer inn i en ny stilling, betyr også at AKA er på utkikk etter en ny controller. Søket er i gang, og når det gjelder AKA som arbeidsgiver er ikke Thomas i tvil: - Jeg er stolt av å jobbe i AKA og trives spesielt godt med mine dyktige kollegaer og at det stilles høye krav til hver enkelt, sier Thomas. - Nå gleder jeg meg til å ønske en ny kollega velkommen og sammen med resten av avdelingen løfte økonomifunksjonen ytterligere.

Thomas trer inn i den nye rollen fra og med 1. oktober 2019.

Se stillingsannonse for ny controller her.