Fjerde og siste aktør på plass

JYSK utvider og flytter til ny butikk på hele 2 000 m² i AKAs nye handelsbygg i Hvervenmoen Næringspark. Dermed er fjerde og siste aktør på plass, og våren 2020 åpnes dørene hos samtlige leietakere.

Hvervenmoen Næringspark er en stor lokal satsning for AKA. Nå er også siste aktør i det nyeste handelsbygget klar.
Hvervenmoen Næringspark er en stor lokal satsning for AKA. Nå er også siste aktør i det nyeste handelsbygget klar.

For 3 år siden flyttet den danske møbelkjeden inn i nyoppussede lokaler på AKA sin eiendom «Osloveien» i Hønefoss. Nå er JYSK igjen på flyttefot, og denne gangen flytter de til splitter nye lokaler på Hvervenmoen.

Etableringssjef Lars Petter Christensen i JYSK ser frem til å åpne en større butikk, med et større vareutvalg. - Den nye butikken blir faktisk en såkalt «XL-butikk», og vil med det bli en av landets største JYSK-butikker, forteller Christensen.

I XL-butikkene kan man glede seg over et enda bredere vareutvalg enn hva en tradisjonell JYSK har. - Vi har allerede begynt å se frem til åpningen, og til å bli del av næringsparken, sier etableringssjefen.

Etableringssjef i JYSK Lars Petter Christensen og daglig leder i AKA Paal Haakensen.

Les også: Braksuksess for handelsaktørene på Hvervenmoen

God miks og nye arbeidsplasser

Daglig leder i AKA, Paal Haakensen, er fornøyd med å kunne presentere siste aktør i handelsbygget som åpner omkring påsketider neste år. - JYSK vil passe godt inn i miljøet på Hvervenmoen, sier Paal. - Vi er opptatt av å få førsteklasses leietakere til næringsparken, og skape en god og interessant miks av kjeder. JYSK blir et flott tilskudd.

Som allerede kjent, skal JYSK dele nybygget med MegaFlis, Elkjøp og XXL. MegaFlis, som er en ny aktør i Ringeriksregionen, etablerer seg i Hønefoss med et nytt varehus på hele 5 000 m². Elkjøp flytter fra Eikli og utvider sitt areal til 2 000 m². Og sist men ikke minst, skal XXL inn i 3 000 skreddersydde kvadratmeter.

XXL har annonsert at de i løpet av høsten skal finne så mange som 50 nye medarbeidere til sitt nye varehus. MegaFlis vil ansette omkring 25 personer. JYSK og Elkjøp regner med å øke antall ansatte i forbindelse med at de åpner større butikker på Hvervenmoen.

Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med JYSK – og ønsker både de, XXL, Elkjøp og MegaFlis velkommen til Hvervenmoen våren 2020.