Europris Skien dobler arealet

Europris Skien utvider og vokser seg inn i AKAs lokaler på Falkum i Skien. Samtidig får butikken et løft både innvendig og utvendig.

AKAs driftsansvarlig Eskil Viken gratulerer butikksjef Ole Einar Braarud med utvidelsen.
AKAs driftsansvarlig Eskil Viken gratulerer butikksjef Ole Einar Braarud med utvidelsen.

Frem til nylig hadde AKAs butikkeiendom i Århusveien i Skien en leieavtale med REMA 1000. Nå får eiendommen Europris som ny leietaker gjennom et samarbeid med eier av nabobygget, som har hatt lavpriskjeden som leietaker siden 2004.

Det åpnes opp mellom de to lokalene og Europris Skien nær dobler salgsarealet. Nytt totalareal blir hele 1 850 m². - Det betyr at vi blir en fullsortimentsbutikk. Endelig får vi vist fram det brede utvalget vi har. Det bli mye lettere å finne fram, sier butikksjef Ole Einar Braarud til lokalavisen Varden.

Samtidig får butikken et løft både innvendig og utvendig. Begge gårdeiere har oppgradert belysningen til LED og skiftet fliser på gulvet, slik at butikken får et helhetlig uttrykk. Spiserom og kontor er pusset opp, og det er bygget et nytt utelager og utendørs salgsareal.

AKA har malt fasaden lys og pyntet med trekledning, i samme stil som resten av bygget. Det er også gjort oppgraderinger på blant annet det branntekniske.

- Her har det åpnet seg en mulighet for å bygge en enda større og flottere Europris-butikk, sier AKAs driftsansvarlig Eskil Viken. - Vi har et godt samarbeid med kjeden, og er glade for at dette løste seg på en så god måte.

Fra før har AKA leieavtale med 28 Europris-butikker i hele Norge.

Etter fire ukers ventetid var det pyntet til fest tirsdag 3. desember. Mange blide kunder hadde møtte opp for å ta en kikk på de nye og flotte lokalene – og få et deilig stykke marsipankake. AKA gratulerer med åpningen og ser frem til et fortsatt godt samarbeid både med Europris og gårdeier i nabobygget!