Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Er du vår nye regnskapsansvarlig?

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og store utviklingsmuligheter.

AKA har sitt kontor i HM49, Hønefoss.
AKA har sitt kontor i HM49, Hønefoss.

AKA har opplevd betydelig vekst over flere år og har ambisjon om ytterligere vekst i tiden fremover. For å styrke økonomiavdelingen søker vi etter en engasjert og faglig dyktig regnskapsansvarlig som kan identifisere seg med AKAs verdigrunnlag. I stillingen som regnskapsansvarlig vil du samhandle på tvers av organisasjonen og bidra i sentrale prosesser i virksomheten for å nå felles målsetning om å være Norges ledende innen drift og forvaltning av egne handelseiendommer.
 
Stillingen er en del av økonomiavdelingen og vil rapportere til regnskapssjef. Økonomiavdelingen har ansvar for all rapportering internt og eksternt, og har videre en viktig rolle som støttespiller for resten av virksomheten.

Hva kan AKA tilby deg?
AKA er et familieeid selskap med verdibasert ledelse og fokus på mangfold og work-life balance. Hos oss vil du få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og stort rom for faglig og personlig utvikling. Du vil bidra til løpende forvaltning av en solid eiendomsportefølje. Videre vil du bli del av et positivt og uformelt arbeidsmiljø hvor våre verdier imøtekommende, fokuserte, pålitelige og skreddersøm står sentralt i vår hverdag. Vi har kontorplass i flotte, moderne lokaler i Hvervenmoen Næringspark, og kan tilby konkurransedyktige betingelser med blant annet god forsikrings- og pensjonsordning.


Sentrale arbeidsoppgaver

  • Løpende regnskapsførsel for konsernets eiendomsselskaper
  • Periode- og årsavslutning inkl. avstemminger og analyser
  • Oppfølging av bygge- og utviklingsprosjekter
  • Rapportering både internt og eksternt
  • Være med å videreutvikle og forbedre interne rutiner og prosesser, samt implementering av nye IT-systemer
  • Bistå ved eiendomstransaksjoner


Hvilken bakgrunn har du?
Vår nye regnskapsansvarlig har relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå og har tilstrekkelig relevant erfaring med regnskap fra A-Å og/eller revisjon. Det er viktig for oss at du har gode IT-kunnskaper, systemforståelse og at du behersker Excel godt. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner vil bli vektlagt.

Hvem er du?
Vi ser for oss en lagspiller som har en strukturert arbeidsstil, er analytisk, nøyaktig og samtidig innehar en god forretningsforståelse. Du har evnen til å prioritere, planlegge og jobbe strukturert for å bidra til egne og andres måloppnåelse. God gjennomføringsevne kombinert med at du er løsnings- og forbedringsorientert, gjør at du har et godt fundament for å prestere i stillingen.

Er dette interessant for deg?
Spørsmål om stillingen rettes til vår rådgiver Glenn G. Hovde i TEMP-TEAM på tlf. 982 44 777. All kontakt blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også ovenfor vår kunde i innledende fase.

Søknad og CV lastes opp snarest via stillingsannonse på finn.no.

Les mer om AKA her.